افزایش سرانه بهداشت و درمان کمالشهر با همکاری هلال احمر
رئیس شورای اسلامی کمالشهر گفت:طبق مذاکرات و تفاهم صورت گرفته بین مدیریت شهری و سازمان هلال احمر، درمانگاه شهرک رضوانیه تجهیز و با هدف افزایش سلامت و بهداشت، در ایام دهه مبارک فجر سال جاری مورد بهره برداری قرار میگیرد.

کرج. امید بانوان؛ « رمضان شهبازی» در حاشیه جلسه رسمی شورای شهر که با حضور شهروندان شهرک رضواتیه و مدیرکل و معاونین اداره کل هلال احمر استان برگزار شد، افزود: درمانگاه رضوانیه، با ارائه سند از سوی اداره کل هلال احمر، مالکیت آن مشخص و مبرهن شد.
رئیس شورای اسلامی کمالشهر در ادامه گفت:در این جلسه مقرر شد در صورت امکان، اين مرکز با حفظ کاربری درماتی، به عنوان دپوی اقلام ضروری جهت بهرهمندی در زمان بحران نیز استفاده شود.
وی افزود: شهرک رضوانیه فاقد درمانگاه بود که با تجهیز و راهاندازی این مرکز توسط اداره کل هلال احمر شهروندان میتوانند از خدمات آن بهرهمند شونند.
شهبازی در خاتمه تأکید کرد: تعامل و
مذاکره با ادارات مختلف جهت جذب همکاری و خدمات، از مهمترین اقدامات مدیریت شهری
است.
کدخبر: 16441