دوشنبه، 18 دی 1402 - 11:40

پس از حدود هشت ماه بلاتکلیفی

سکان ووشو البرز به «آزیتا موسوی» رسید

سکان ووشو البرز پس از حدود هشت ماه بلاتکلیفی با برگزاری مجمع انتخاباتی این هیئت این بار به یک بانو رسید.

ورزش. امید بانوان؛ ایرنا نوشت؛ با حضور رئیس فدراسیون ووشو، مجمع انتخاباتی هیئت ووشو البرز برگزار شد و «آزیتا موسوی» بانوی البرزی توانست سکان این هیئت پرمخاطب را در استان برعهده بگیرد.

رئیس فدراسیون ووشو در این مجمع انتخاباتی با بیان اینکه این رشته ورزشی، جزو موفق ترین رشته‌های ورزشی در کشور است، گفت: درخشش ورزشکاران در بازی‌های آسیایی با کسب ۱۲ مدال رنگارنگ گواهی بر این مدعا است.

«امیر صدیقی» با بیان اینکه ووشوکاران کشورمان از ابتدای سال جاری تاکنون موفق به کسب ۴۴ مدال بین‌المللی شده‌اند، اظهار کرد: رشته کوراش از سه سال پیش به فدراسیون ووشو اضافه شده و نیاز است که رؤسای هیئت‌ها به توسعه این رشته نیز نگاه ویژه‌ای داشته باشند.

تشکیل۶۰ درصد جامعه ووشو البرز از بانوان

مدیرکل ورزش و جوانان استان البرز نیز در این نشست با بیان اینکه در ماه‌های اخیر همدلی و اتحاد در هیئت ووشو استان کمرنگ شده است، گفت: ۶۰ درصد جامعه ورزشی البرز در رشته ووشو را بانوان تشکیل می‌دهند.

«بهزاد فروغی» با بیان اینکه باید بتوانیم با هم‌افزایی ووشو استان البرز را به جایگاه و شرایطی که در شأن آن است، باز گردانیم، تصریح کرد: امیدواریم شرایط ووشو البرز خوب شود و ما به همراه فدراسیون در این راه، در کنار هیئت استان هستیم.

البرز در رشته ووشو حرف‌های زیادی برای گفتن دارد

رئیس جدید هیئت ووشو البرز نیز در حاشیه برگزاری این مجمع گفت: امروز ووشو البرز در جایگاه برتر در سطح کشور قرار دارد و در کنار آن بانوان نیز در حال به دست آوردن جایگاه مدیریتی در رشته‌های ورزشی هستند.

«آزیتا موسوی» با بیان اینکه این هیئت هم اکنون از زیرساختهایی ازجمله خانه ووشو برخوردار است، افزود: این هیئت در معرفی استعدادها به تیم‌های ملی و در بخش سخت‌افزاری در شرایط خوبی قرار داشته و جزو هیئت‌های برتر کشور است.

آزیتا موسوی با کسب ۲۴ رأی از مجموع ۲۵ آرای مأخوذه، برای مدت چهار سال به عنوان رئیس هیئت ووشو استان البرز انتخاب و معرفی شد.

کدخبر: 16818


السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise