گزارش محققان فنلاندی؛
تأثیر کافئین بر عملکرد دوپامین در بیماران پارکینسون
کافئین با کاهش خطر ابتلا به بیماری پارکینسون مرتبط است، اما یک مطالعه جدید نشان میدهد که قهوه ممکن است برای افرادی که قبلاً به این اختلال مغزی مبتلا شدهاند، خوب نباشد.

بوی نان. بوی تنور. امید بانوان؛ مهر به نقل از هلث دی نیوز، محققان اخیراً
گزارش دادند که مصرف کافئین به نظر میرسد توانایی مغز را برای استفاده از دوپامین،
هورمونی که عامل علائم پارکینسون است، کاهش میدهد.
نتایج نشان میدهد بیمارانی که مصرف زیاد کافئین داشتند، ۸ تا ۱۵ درصد کاهش بیشتری در توانایی دوپامین برای اتصال به گیرندههای مغز داشتند، در مقایسه با افرادی که کافئین کمتری مصرف کردند.
محقق اصلی «والتری کاسینن»، استاد نورولوژی دانشگاه تورکو فنلاند، در این باره میگوید: «در حالی که کافئین ممکن است فواید خاصی در کاهش خطر بیماری پارکینسون داشته باشد، مطالعه ما نشان میدهد که مصرف زیاد کافئین هیچ فایدهای بر سیستم دوپامین در بیمارانی که قبلاً مبتلا به این بیماری تشخیص داده شده اند، ندارد.»
کاسینن در بیانیه خبری دانشگاه افزود: «مصرف زیاد کافئین منجر به کاهش علائم بیماری، مانند بهبود عملکرد حرکتی نمیشود».
پارکینسون زمانی رخ میدهد که سلولهای عصبی که ماده شیمیایی مغز دوپامین را تولید میکنند شروع به مردن میکنند.
کاهش سطح دوپامین منجر به مشکلات حرکتی مرتبط با بیماری، از جمله لرزش، سفتی عضلات و اختلال در تعادل و هماهنگی میشود.
کدخبر: 17718