پنجشنبه، 18 مرداد 1403 - 12:03

در وبینار «آزادی بیان در غرب» مطرح شد؛

بستن مراکز اسلامی به دلیل حمایت از فلسطین غیر قابل قبول است

پژوهشگر ترکیه‌ای بر این باور است بستن مرکزی که ۷۰ سال سابقه دارد، فقط به این دلیل که مخالف قتل‌عام زنان و کودکان بی‌گناه فلسطینی است، قابل قبول نیست.

بین الملل. امید بانوان؛ مهر نوشت؛ «بتول شاسی» پژوهشگر ترکیه‌ای در وبینار «آزادی بیان در غرب دستاویزی برای اسلام هراسی» که به همت مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار شد، با بیان اینکه افرادی روبه‌روی حق می‌ایستند، گفت: در قرن ۲۱، کسانی که خود را مرکز تمدن می‌نامند، مراکز فرهنگی کشور خود را به دلایل بی‌پایه واثبات می‌بندند.

وی ادامه داد: آنان با وجود ادعاهای آزادی، حقوق‌بشر و عدالت، حقوق اساسی مسلمانان را نادیده می‌گیرند. آنان با این‌گونه اقدامات سعی دارند اسلام‌هراسی، نژادپرستی و خشونت علیه مسلمانان را افزایش دهند.

این پژوهشگر ترکیه‌ای بستن مرکزی که ۷۰ سال سابقه دارد، فقط به این دلیل که مخالف قتل‌عام زنان و کودکان بی‌گناه در فلسطین است را غیرقابل قبول دانست و خاطرنشان کرد: این درحالی است که غرب از نهادهایی چون LGBT که برخلاف ارزش‌های انسانی و فرهنگی است، حمایت می‌کند.

وی در پایان تصریح کرد: ما تعطیلی نهادی که ارزش‌های اسلامی، انسانی و اخلاقی را ترویج می‌دهد، محکوم می‌کنیم ضمن اینکه امیدواریم با اتحاد و همبستگی مسلمانان، دولت آلمان از این تصمیم نادرست بازگردد.

کدخبر: 18542


السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise