دوشنبه، 12 شهریور 1403 - 20:36

تکذیب ادعای رد 8000 معلم در گزینش

وزارت آموزش و پرورش با صدور اطلاعیه‌ای رد صلاحیت ۸۰۰۰ دانشجو معلم در فرایند گزینش را تکذیب کرد.

آموزش و پرورش . امید بانوان؛ دبیرخانه هیئت مرکزی گزینش و در پی درج اخباری در رسانه‌ها و فضای مجازی مبنی بر «رد صلاحیت 8000 دانشجومعلم در گزینش آموزش و پرورش بخاطر عکس پروفایل» متن تکذیبیه‌ای به شرح زیر صادر کرد:

 به اطلاع می رساند؛ آمار فوق کاملاً غیرواقعی بوده و این در حالی است که بر اساس آمار موجود  در سال 1398 حدود 24000 دانشجو معلم جذب شده‌اند که قبل از فراغت از تحصیل در مرحله تبدیل وضع به قطعی قرار گرفته‌اند که با توجه به ماهیت کار گزینش، صلاحیت عده اندکی احراز نشده  که در مراجع بالاتر در حال رسیدگی است.

 لازم به ذکر است که در صورت رد صلاحیت 8000 نفر از آنان (یک سوم داوطلبان) علاوه بر ایجاد بازتاب وسیع، عملاً پرونده آنان نیز در مراحل تجدیدنظر باید در دست بررسی می‌بود که اینچنین نیست و در این زمینه همگان را دعوت به واقع‌بینی و پرهیز از تشویش اذهان و پیگیری پرونده بصورت مصداقی در مراحل و مراجع تجدید نظر می‌کنیم.

کدخبر: 18940


۵ گروهی که باید بنزین ۵۰۰۰ تومانی بزنند
السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise