دوشنبه، 15 اردیبهشت 1404 - 12:14

آغاز ثبت نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان

دبیر کانون بازنشستگان کارگری تهران گفت: ثبت نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کارگری از فردا آغاز می‌شود.

اقتصاد. امید بانوان؛ سازمان تامین اجتماعی از آغاز وام ۵۰ میلیون تومانی با کارمزد ۴ درصد برای ۳۰۰ هزار بازنشسته خبر داده است.

در اطلاعیه سازمان آمده است: بازنشستگان و مستمری‌بگیران عزیز تأمین اجتماعی برای ثبت نام تسهیلات قرض‌الحسنه، باید به صورت حضوری به کانون‌های بازنشستگی استان‌ها و شهرهای محل سکونت خود اقدام کنند.

شرایط

دریافت حقوق مستمری از طریق بانک رفاه کارگران، عدم استفاده از تسهیلات مشابه در سنوات قبل، نداشتن چک برگشتی و بدهی معوق به سیستم بانکی کشور از شروط دریافت تسهیلات است و کسر اقساط نیز به صورت ماهانه و از محل حقوق بازنشستگان خواهد بود.

نحوه ثبت‌نام

«علی اکبر عیوضی» دبیر کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی تهران در این رابطه گفت: ثبت‌نام در شهرستان‌ها حضوری و در تهران غیرحضوری ا‌ست؛ بازنشستگان تهرانی برای ثبت‌نام باید به سایتی که آدرس آن پشت کارت عضویت‌شان درج شده، مراجعه کنند.

او تأکید کرد که این وام براساس اولویت و به بازنشستگان واجد شرایط پرداخت می‌شود؛ به گفته عیوضی، شرایط ثبت نام در سایت آمده است.

این عضو هیئت مدیره کانون بازنشستگان در مورد زمان پرداخت گفت: پرداخت‌ها براساس اولویت و به زودی انجام می‌شود.

او تصریح کرد: بازنشستگان شهر تهران نیازی به مراجعه حضوری به کانون ندارند.

کدخبر: 19862


السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise