سه‌شنبه، 23 اردیبهشت 1404 - 17:50

وقتی مدیریت شهری به زیست پاک می‌رسد؛

برنامه جدید ساوجبلاغ برای پسماند و حیوانات بی‌سرپرست

امید بانوان؛ در ادامه‌ی تلاش‌ها برای ارتقای بهداشت محیط و تأمین آرامش شهروندان، جلسه‌ی مشترک کارگروه مدیریت پسماند و جمع‌آوری سگ‌های بلاصاحب شهرستان ساوجبلاغ به ریاست «علی زعیم» معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری برگزار شد.

ساوجبلاغ. امید بانوان؛ «محمد کلاته» رئیس اداره حفاظت محیط زیست ساوجبلاغ، با اشاره به جزئیات این جلسه گفت: در این نشست که نمایندگان شهرداری‌ها، اداره حفاظت محیط زیست و دیگر اعضای کارگروه حضور داشتند، مدیریت صحیح پسماندهای شهری و روستایی، جمع‌آوری نخاله‌های ساختمانی و تهیه طرح جامع پسماند از جمله محورهای مورد بررسی بود.

او با تأکید بر لزوم فرهنگ‌سازی زیست‌محیطی در سطح عمومی، افزود: ارتقای آگاهی شهروندان، بی‌خطرسازی زباله‌های عفونی، و ساماندهی پسماندهای کشاورزی و صنعتی از الزامات توسعه پایدار در منطقه است.

در بخش دیگری از این جلسه، هماهنگی‌های لازم برای جمع‌آوری سگ‌های بلاصاحب و انتقال آن‌ها به مرکز حلقه‌دره شهرداری کرج صورت گرفت. مقرر شد شهرداری هشتگرد به عنوان دبیر کارگروه، گزارش اقدامات را در جلسه‌ی آتی ارائه کند.

در پایان این نشست، اعضای کارگروه با حضور میدانی در مراکز جمع‌آوری زباله در مهستان و هشتگرد، شرایط موجود را بررسی کرده و بر اجرای اصلاحات لازم تأکید شد.

 این اقدامات، گامی در راستای تأمین سلامت محیط‌زیست، افزایش امنیت محله‌ها و بهبود کیفیت زندگی خانواده‌هاست.

کدخبر: 20020


آغاز ثبت نام در پویش ملی «گفت‌وگویاری»
السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise