سه‌شنبه، 23 اردیبهشت 1404 - 21:36

با راکت در دست و امید در دل؛ بانوی البرزی تا هشت‌تای برتر جهان پرواز کرد

امید بانوان؛ «نسیم نیک‌نام» بانوی ورزشکار پرتلاش البرزی در مسابقات جهانی پیکل‌بال که در دوبی برگزار شد، درخشان ظاهر شد و با ورود به جمع هشت نفر برتر جهان برگ زرین دیگری به دفتر افتخارات بانوان ورزشکار ایرانی افزود.

 ورزش. امید بانوان؛ این رقابت‌ها که از ۱۷ تا ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ با حضور بیش از ۳۵۰ ورزشکار از ۱۰ کشور در دوبی برگزار شد، صحنه‌ای برای نمایش توانمندی زنان ورزشکار بود؛ و «نسیم نیک‌نام» با تلاش و تمرین پرچم البرز را در میان بزرگان این رشته بالا برد.

 نسیم نیک‌نام از سال ۱۳۹۵ با ورزش اسکواش آغاز کرد و پس از سال‌ها تلاش، اکنون نه تنها مربی سطح یک ملی و مدرس رسمی فدراسیون اسکواش است، بلکه در هیات اسکواش شهرستان کرج نیز مسئولیت دارد. ورود او به پیکل‌بال، یک تصمیم جسورانه و عاشقانه بود. خودش می‌گوید: «پیکل‌بال شبیه اسکواش و پدل است. تنها با دو ماه تمرین فشرده، توانستم خودم را برای رقابت جهانی آماده کنم.»

 او که پیش‌تر نیز در رشته پدل افتخارات زیادی به دست آورده و دارای مدرک مربیگری این رشته است، اکنون ریاست کمیته استعدادیابی هیات اسکواش شهرستان کرج را نیز برعهده دارد. حضورش در عرصه‌های گوناگون، نشان از عشق و تعهدی دارد که به ورزش بانوان و تربیت نسل آینده دارد.

 رقابت‌های بانوان در این دوره به‌صورت انفرادی برگزار شد و سطح مسابقات به گفته نیک‌نام، بسیار بالا و رقابتی بود. اما امید، انگیزه و آمادگی، راه را برای این بانوی البرزی باز کرد تا با شایستگی در جمع هشت بازیکن برتر جهان بدرخشد.

 امید بانوان به بانوی راکتی البرز افتخار می‌کند؛ زنی که با اراده، ورزش را به سبک زندگی تبدیل کرده و با هر ضربه راکت، پیام توانستن را به گوش زنان ایران می‌رساند.

کدخبر: 20032


آغاز ثبت نام در پویش ملی «گفت‌وگویاری»
السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise