شنبه، 27 اردیبهشت 1404 - 14:32

پروژه‌های عمرانی در اولویت است؛

تصویب توزیع ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه‌های البرز

استاندار البرز از تصویب توزیع هزار میلیارد تومان اعتبار ملی برای پروژه‌های عمرانی اولویت‌دار خبر داد. این بودجه به تکمیل طرح‌های در دست اجرا و حل چالش‌های آبی استان کمک خواهد کرد.

البرز. امیدبانوان؛ «مجتبی عبداللهی» در حاشیه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان، به اعتبارات سفر رئیس‌جمهور شهید به استان اشاره کرد و گفت: «در جریان این سفر، اعتبارات قابل توجهی برای پروژه‌های مختلف استان لحاظ شد که روند جذب آن‌ها در حال پیگیری است.»

وی در تشریح این خبر گفت: «بر اساس تصمیم شورای برنامه‌ریزی، بخشی از این اعتبارات از پروژه‌هایی با پیشرفت کمتر به پروژه‌هایی که در آستانه تکمیل هستند، منتقل خواهد شد تا روند تکمیل طرح‌های مهم استان تسریع شود.»

عبداللهی بیان کرد: «در این جلسه، توزیع هزار میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی نیز مطرح شد که با تأیید نمایندگان و تصویب اعضای شورا، این منابع بر اساس نیازهای شهرستان‌ها و اولویت‌های نمایندگان مجلس تخصیص خواهد یافت.»


 جلوگیری از تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی

استاندار البرز جلوگیری از تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در البرز را مهم خواند و گفت: «رویکرد ما حفظ منابع طبیعی و تقویت بخش کشاورزی است.» و به فرمانداران توصیه کرد که ستادهایی با حضور دستگاه‌های مرتبط تشکیل دهند تا با نظارت دقیق و مستمر، از تغییر کاربری‌های غیرمجاز و بدون مصوبه شورای برنامه‌ریزی جلوگیری شود.

مدیریت مصرف آب با محدودیت کشت محصولات آب‌بر

در ادامه این نشست، موضوع مدیریت مصرف آب در سال زراعی جاری نیز مطرح شد و استاندار البرز با اشاره به کاهش بارندگی و ناترازی منابع آبی گفت: «در حوزه کشاورزی، تصمیماتی برای محدودسازی کشت محصولات آب‌بر اتخاذ شده که به فرمانداری‌ها ابلاغ شده است. هدف ما عبور موفق از تابستان پیش‌رو با کمترین آسیب به منابع آبی است.»

استاندار البرز ابراز امیدواری کرد با اجرای دقیق مصوبات این جلسه و همراهی مردم و مسئولان، روند توسعه و بهره‌برداری از پروژه‌های کلیدی استان سرعت گیرد.

کدخبر: 20106


السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise