یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404 - 19:37

وزارت راه: سفر خانوادگی وزیر به کیش با هزینه شخصی انجام شد/ پاسخ به شائبه‌سازی در آستانه استیضاح

در واکنش به اظهارات یک نماینده مجلس درباره سفر اخیر وزیر راه و شهرسازی به کیش، وزارت راه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد این سفر کاملاً شخصی، خانوادگی و با هزینه شخصی بوده است. در این بیانیه همچنین تأکید شده که برخی فضاسازی‌ها در آستانه استیضاح، با هدف اثرگذاری بر افکار عمومی صورت گرفته است.

اقتصاد. امید بانوان؛ «مجید اخوان» با اعلام نادرستی ادعای استفاده از بیت‌المال در سفر وزیر راه و شهر سازی، ضمن تأکید بر حقوق قانونی کارکنان دولت در استفاده از مرخصی روزانه مطابق با ضوابط جاری اداری، بیان کرد: «سفر انجام‌شده، سفری کاملاً شخصی و خانوادگی بوده که با همراهی دو خانواده دیگر و در مجموع به تعداد هفت نفر از بستگان بوده و هیچ‌گونه ارتباطی با مأموریت‌های اداری یا منابع وزارت راه و شهرسازی نداشته است.»

وی با بیان اینکه وزیر راه و شهرسازی فقط یک روز در این سفر حضور داشته است، تصریح کرد: «همه هزینه‌ها از محل منابع شخصی خانواده ها پرداخت شده است که مستندات آن به‌ صورت کامل موجود بوده و در صورت لزوم، در اختیار افکار عمومی و مراجع ذی‌صلاح قرار خواهد گرفت.»

رئیس مرکز ارتباطات وزارت راه و شهرسازی با اشاره به اظهارات مطرح‌شده از تریبون مجلس، اعلام کرد: «متأسفانه بدون هیچگونه استعلام یا بررسی اولیه و با هدف تأثیرگذاری بر جریان استیضاح وزیر راه و شهرسازی، شاهد طرح این ادعا از سوی یکی از نمایندگان مجلس در سخنگاه رسمی کشور بودیم؛ در حالی که ورود به حریم خصوصی افراد و خانواده، آن هم از جایگاهی چون مجلس شورای اسلامی، مستلزم دقت، انصاف و التزام به حقیقت است.»

اخوان ادامه داد: «مبانی قانونی و اخلاقی اقتضا می‌کند که مسئولان پیش از طرح هرگونه ادعا، از صحت آن اطمینان حاصل کنند، به‌ویژه وقتی پای آبروی افراد و شأن نهادهای حاکمیتی در میان است.»

وی همچنین تأکید کرد: «وزارت راه و شهرسازی حق خود می‌داند که در صورت تداوم این‌گونه فضاسازی‌های غیرمستند، از طریق مجاری قانونی از جمله کمیسیون نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس، موضوع را پیگیری کند.»

رئیس مرکز ارتباطات وزارت راه و شهرسازی در پایان خاطرنشان کرد: «در شرایطی که کشور بیش از هر زمان نیازمند انسجام، آرامش و تمرکز بر حل مسائل اساسی مردم است، انتظار از تریبون‌های رسمی، پاسداشت حقیقت، تقویت اعتماد عمومی و پرهیز از تشویش اذهان جامعه است؛ نه طرح ادعاهایی که نه‌تنها پایه و اساس مستند ندارد، بلکه مصداق بارز ورود ناروا به حریم شخصی شهروندان است.»

کدخبر: 20126


السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise