دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404 - 09:35

استاندار البرز در شورای بانک‌های استان

بانک‌ها به جای تسهیلات محض، شریک توسعه محلات شوند

استاندار البرز با تأکید بر نقش بانک‌ها در توسعه محلات و تحقق شعار سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» گفت: نظام بانکی استان باید از طرح‌های خرد و اشتغال‌زایی در مناطق کم‌برخوردار حمایت کند. وی خواستار تبدیل بانک‌ها به بازوی توسعه اجتماعی و اقتصادی محلات شد و افزایش عدالت در توزیع منابع بانکی را وظیفه‌ای ملی دانست.

البرز. امید بانوان؛ «مجتبی عبداللهی» استاندار البرز  در شورای بانک‌های استان که روز یکشنبه با حضور مدیران ارشد بانکی و اقتصادی در سالن جلسات بانک ملی ایران برگزار شد، با تأکید بر نقش مؤثر بانک‌ها در تحقق شعار سال خواستار تمرکز ویژه نظام بانکی استان بر حمایت از طرح‌های خرد، اشتغال‌زایی محلی و تولید در محلات کم‌برخوردار شد.

بانک‌ها بازوی توانمند توسعه اجتماعی و اقتصادی محلات شوند

استاندار البرز گفت: اقدامات اثربخش بانک‌ها باید به محلات و مناطق کم‌برخوردار نیز تسری یابد. بسیاری از مردم با منابع اندک، اما انگیزه بالا، در محلات فعالیت‌هایی تولیدی را آغاز کرده‌اند. حمایت از این ظرفیت‌ها باید یکی از اولویت‌های بانک‌ها باشد.

وی افزود: در بعضی مناطق، مردم با سرمایه‌های کوچک، با همت خود تولید راه انداخته‌اند و برای جوانان اشتغال ایجاد کرده‌اند. این تجربه‌ها باید مدل‌سازی و توسط بانک‌ها حمایت مالی شوند. لازم است نقش بانک‌ها از صرف پرداخت تسهیلات فراتر رفته و به بازوی توانمند توسعه اجتماعی و اقتصادی محلات تبدیل شوند.

استاندار البرز همچنین  پیشنهاد راه‌اندازی طرحی ویژه برای حمایت از جوانان، ایجاد اشتغال درون‌محلی، و تبدیل سرمایه‌های خرد مردمی به بنگاه‌های کوچک و زودبازده را یکی از محورهای قابل اجرا در البرز دانست و گفت: اگر نظام بانکی همراهی کند، این مدل قابل تسری به کل کشور است.

افزایش عدالت در توزیع منابع بانکی وظیفه‌ای ملی است

استاندار البرز ضمن اشاره به لزوم افزایش عدالت در توزیع منابع بانکی گفت: باید توجه داشته باشیم که یک سوم جمعیت استان نیازمند توجه ویژه هستند. حمایت از کسب‌وکارهای کوچک، شرکت‌های دانش‌بنیان و خانواده‌هایی که به سختی معیشت خود را تأمین می‌کنند، وظیفه‌ای ملی است. بانک‌ها باید به این مأموریت با نگاه جدی‌تری ورود کنند.

وی با اشاره به رتبه بالای البرز در تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان کشور افزود: ما اکنون در کنار اصفهان و مشهد در رتبه سوم کشور قرار داریم و با کمی تلاش بیشتر می‌توانیم جایگاه دوم را کسب کنیم. این افتخار مرهون تلاش فعالان اقتصادی، دانشگاهیان و حمایت‌های بخش بانکی است.

در پایان، استاندار از مدیران بانکی خواست تا ضمن افزایش تعامل با مردم و ارتقاء فرهنگ پاسخگویی در شعب، در شرایط سخت اقتصادی، همراهی بیشتری با اقشار آسیب‌پذیر داشته باشند و آموزش کارکنان برای تقویت ارتباط انسانی با مراجعه‌کنندگان را در دستور کار قرار دهند.

وی تأکید کرد: هر رفتاری که در یک شعبه بانک رخ می‌دهد، مستقیماً در اعتماد عمومی به نظام بانکی و حتی کلیت نظام جمهوری اسلامی اثرگذار است. در این دوران سخت، همدلی و درک متقابل مهم‌ترین سرمایه ماست.

کدخبر: 20136


السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise