چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404 - 12:47

سایه کمبود و گرانی روغن بر بازار کرج؛ کارخانه‌ها پاسخگوی نیاز صنوف نیستند

رئیس اتحادیه سوپرمارکت‌داران کرج از توزیع محدود روغن‌های خوراکی توسط کارخانه‌ها خبر داد و گفت: افزایش ۲۰ تا ۲۵ درصدی قیمت‌ها در کنار عدم تأمین سفارش‌ واحدهای صنفی، آرامش بازار را به هم زده است.

کرج. امید بانوان؛ رئیس اتحادیه سوپرمارکت داران کرج در گفت‌و‌گو با ایسنا گفت: کارخانجات تولید کننده، روغن‌ را به تعداد محدود در بازار توزیع کرده و سفارش‌ واحدهای صنفی را تأمین نمی‌کنند.

«علی عیوضی» کرد: روغن‌های خوراکی علاوه بر اینکه به صورت محدود توزیع می‌شود؛ ۲۰ تا ۲۵ درصد هم افزایش قیمت داشته است.

وی ادامه داد: علی‌رغم نیاز مردم، متأسفانه شرکت‌های تولید و توزیع روغن‌های خوراکی سفارش سوپرمارکت‌ داران را تأمین نمی‌کنند. علاوه بر این چنانچه روغنی توزیع شود محدود بوده و در کنار آن کالاهای دیگری در ازاء دریافت روغن به واحد صنفی تحمیل می‌کنند.

عیوضی بیان کرد: اگر تولید و توزیع بر اساس نیاز و درخواست واحدهای صنفی انجام شود مردم دچار مشکل نخواهند شد. روغن یکی از اقلام پرمصرف و ضروری خانوار است و عدم تأمین آن آرامش خاطر خانواده‌ها را بر هم می‌زند.

وی یاد آور شد: متولیان امر باید این موضوع را بررسی کرده و برای رفع آن اقدام کنند. وقتی تولیدکنندگان روغن، افزایش قیمت ۲۰ تا ۲۵ درصدی دارند، این سؤال مطرح است که چرا تولید در حدی نیست که واحدهای صنفی بتوانند روغن را در اختیار مردم قرار دهند.


رئیس اتحادیه سوپرمارکت داران کرج گفت: تولید کنندگان هر ساله در ابتدا، میانه و انتهای سال افزایش قیمت دارند و به دنبال آن روغن‌های خوراکی را به صورت محدود در بازار توزیع می‌کنند.

وی تأکید کرد: به عنوان خادم مردم و اصناف از مسئولین درخواست داریم که نظارت بیشتری بر تولید کنندگان روغن داشته باشند.

عیوضی افزود: در مورد واحدهای صنفی نظارت دقیق و کافی انجام می‌شود، اما کارخانه‌های تولیدکننده از دسترس ما خارج هستند و رسیدگی به کم کاری‌ها و تخلفات آنها جزء وظایف ارگان دیگری است.

تولیدکنندگان روغن باز هم به دنبال افزایش قیمت هستند!

وی بیان کرد: کشور در شرایط خاصی نیست و هیچ اتفاقی نیافتاده است. اما به نظر می‌رسد تولید کنندگان روغن خوراکی از هر شرایطی به نفع خود استفاده کرده یا توزیع روغن را محدود کرده، قیمت‌ها را افزایش می‌دهند و یا اینکه واحدهای صنفی را مجبور به خرید اجناس تحمیلی می‌کنند.

وی بیان کرد: به نظر می‌رسد نسبت به واحدهای خرد صنفی که نظارت زیادی‌ روی آنها است، نظارت بر کارخانجات و تولیدکنندگان بزرگ کمتر انجام می‌شود.

عیوضی ادامه داد: سازمان‌های نظارتی فرایند و ابزارهایی در اختیار دارند که می‌توانند به وسیله آن بر عملکرد کارخانجات و توزیع کنندگان اقلام اساسی خوراکی نظارت کنند.

کدخبر: 20158


السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise