جمعه، 16 خرداد 1404 - 20:23

طرح جدید حمل‌ونقل ماهدشت: ۱۵ ایستگاه تاکسی و اتوبوس در راه است

شهرداری ماهدشت با هدف بهبود خدمات حمل‌ونقل عمومی، طرح جانمایی ۱۵ ایستگاه جدید تاکسی و اتوبوس در نقاط پرتردد ماهدشت و شهرک پیام را آغاز کرده است. این طرح که پس از مطالعات میدانی دقیق اجرا می‌شود، به کاهش زمان انتظار و افزایش رضایت شهروندان منجر خواهد شد.

ماهدشت. امید بانوان؛ عسگر نصیری، شهردار ماهدشت، اعلام کرد: در راستای توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل عمومی و پاسخگویی به نیازهای شهروندان در حوزه تردد درون‌شهری، طرح جانمایی ۱۵ ایستگاه تاکسی و اتوبوس در سطح شهر ماهدشت و شهرک پیام در دستور کار سازمان حمل‌ونقل همگانی شهرداری قرار گرفته است.

وی با اشاره به اهمیت مطالعات میدانی در اجرای این طرح افزود: سازمان حمل‌ونقل همگانی مأمور شده است با انجام بررسی‌های دقیق و نیازسنجی از مناطق مختلف، نقاط پرتردد و دارای اولویت را شناسایی کرده و نسبت به طراحی و جانمایی ایستگاه‌ها بر اساس اصول فنی و مهندسی اقدام کند.

شهردار ماهدشت تأکید کرد: توسعه حمل‌ونقل عمومی یکی از مهم‌ترین رویکردهای مدیریت شهری در دوره جدید است و اجرای این طرح‌ها علاوه بر کاهش زمان انتظار و تسهیل رفت‌وآمدهای روزمره، موجب نظم‌بخشی به سیستم حمل‌ونقل عمومی و افزایش رضایتمندی شهروندان خواهد شد.

نصیری در پایان تصریح کرد: توسعه عدالت‌محور خدمات شهری به‌ویژه در حوزه حمل‌ونقل عمومی، از اولویت‌های اصلی شهرداری ماهدشت است و طرح‌های متعددی در این زمینه در دست اجرا قرار دارد.

این طرح مقدمه‌ای برای توسعه بیشتر زیرساخت‌های حمل‌ونقل عمومی در منطقه است و انتظار می‌رود با تکمیل آن، شاهد بهبود قابل توجه در سیستم جابه‌جایی شهری باشیم.

کدخبر: 20326


السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise