جمعه، 30 خرداد 1404 - 13:49

اختیار دورکاری کارمندان به استانداران واگذار شد/ هیچ یک از ادارات تعطیل نیست

بنا بر اعلام سازمان اداری و استخدامی کشور، اختیار اعطای دورکاری به کارمندان دولت را به استاندارها واگذار کرد. «علاءالدین رفیع‌زاده» در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: با توجه به برخی سؤالات تأکید می‌شود هیچ کدام از ادارات ارائه‌دهنده خدمات به مردم تعطیل نیست.

اقتصاد. امید بانوان؛ خبرگزاری مهر نوشت؛ علاالدین رفیع زاده، رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در بخشنامه‌ای به تمامی دستگاه‌های اجرایی و استانداران سراسر کشور به دلیل شرایط نظامی و امنیتی، امکان اعطای دورکاری به کارکنان را ابلاغ کرد.

در این بخشنامه آمده است، واحدهای عملیاتی خدمت‌رسانی از قبیل حوزه‌های نظامی، انتظامی، امنیتی و بهداشتی و درمانی براساس نظر مراجع ذی صلاح مربوطه اقدام می‌کنند.

هیچ یک از ادارات تعطیل نیست

ایرنا همچنین نوشت؛ رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با تأکید بر ارائه خدمات پایدار به مردم اعلام کرد: هیچ یک از ادارات تعطیل نیستند.

«علاءالدین رفیع‌زاده» در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: با توجه به برخی سؤالات تأکید می‌شود هیچ کدام از ادارات ارائه‌دهنده خدمات به مردم تعطیل نیست.وی افزود: خدمات بایستی به صورت پایدار و همانند گذشته توسط ادارات کشور به مردم ارائه شود.

به گفته رفیع‌زاده، بخشنامه ابلاغی معطوف به مدیریت نحوه ارائه خدمات و حضور مؤثر کارمندان و مدیران در ادارات است.



گفتنی است از 24 خرداد سازمان اداری استخدامی کشور با توجه به شرایط پیش آمده و تجاوز رژیم صهیونیستی به تمامیت ارضی ایران به استانداران اجازه داد تا درباره دورکاری کارکنان دولت تصمیم گیری کنند که این بخشنامه همچنان پابرجاست.

در استان تهران طبق آخرین تصمیم استانداری، دورکاری تا دوم تیر ادامه دارد. در استان البرز نیز معاون توسعه و مدیریت منابع استانداری البرز از حضور پنجاه درصدی کارکنان دستگاه‌های اجرایی در استان البرز برای روزهای شنبه ۳۱ خرداد و یکشنبه ۱ تیرماه به استثنا بانک‌ها، واحدهای عملیاتی، دستگاه‌های خدمات‌رسان، شهرداری‌ها، دستگاه‌های قضائی، امنیتی، امدادی، مراکز نظامی و انتظامی خبر داده است.

کدخبر: 20470


السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise