چهارشنبه، 19 آذر 1404 - 15:49

مرخصی برای ۱۴۰ زندانی زن و آزادی ۷۵ زندانی؛ دستاوردهای دادگستری البرز در روز مادر

در مراسمی که به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر در ندامتگاه فردیس برگزار شد، ۷۵ زندانی که غالباً سرپرست خانوار و ۱۹ نفر از آنان زن بودند، با استفاده از ظرفیت‌های قانونی و کمک‌های خیرین و ستاد دیه استان از زندان آزاد شدند.

البرز. امید بانوان؛ «حسین فاضلی هریکندی» در این آئین با بیان اینکه ۷۵ زندانی آزاد شده غالبا مادر و یا پدر سرپرست خانواده بودند که با پذیرش اعسار محکومان توسط دادگاه‌های استان و تقسیط مبلغ بدهی و کمک ستاد دیه استان و خیرین در شب میلاد و روز مادر و زن آزاد شدند،گفت: دادگستری کل استان البرز در راستای نگاه حمایتی به زنان، تلاش داشته است تا با لحاظ حقوق شکات با استفاده از ظرفیت‌های قانونی از ورود زنان به زندان جلوگیری کند.

بررسی مشکلات همه زندانیان بند نسوان به مناسبت «روز زن»

رئیس کل دادگستری استان البرز و جمعی از مدیران قضایی استان و تعدادی از قضات زن دادگستری کل استان در ادامه این مراسم به بازدید از بند نسوان ندامتگاه شهید کچویی پرداخته و با همه زندانیان زن دیدار و مشکلات آن‌ها را مورد بررسی قرار دادند.

فاضلی هریکندی در خصوص دستاورد‌های بازدید انجام شده گفت: در این بازدید، با تمام مددجویان زن استان در ندامتگاه فردیس با حضور قضات زن استان ملاقات حضوری با رویکرد رفع مشکلات انجام شد و در نتیجه آن ۶ نفر از مددجویان زن با اعطای مرخصی پایان حبس آزاد شدند؛ همچنین درخواست اعطای رأی باز و اشتغال برای ۱۸ مددجوی زن در خارج از زندان و تقاضای اعسار ۲۳ مددجوی زن مورد موافقت قرار گرفت.

اعطای یک هفته مرخصی به زندانیان زن

فاضلی هریکندی با بیان اینکه در دیدار انجام شده مجموعا ۱۹ زندانی زن که تعداد قابل توجهی از آنها مادر هستند از زندان آزاد شدند، افزود: به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن، به ۱۴۰ زندانی خانم واجد شرایط قانونی که غالب آنها مادر هستند یک هفته مرخصی اعطا شد.

کدخبر: 20539


۵ گروهی که باید بنزین ۵۰۰۰ تومانی بزنند
السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise