یکشنبه، 23 آذر 1404 - 13:06

عضو کمیته المپیک افغانستان:

پذیرش جهانی طالبان منوط به احترام به حقوق زنان ورزشکار است

سمیرا اصغری، عضو کمیته بین‌المللی المپیک افغانستان، با اعلام موضعی صریح، به طالبان هشدار داد که پذیرش جهانی آن‌ها مستقیماً به احترام به حقوق زنان در زمینه‌های آموزش و ورزش گره خورده است. وی با وجود انتقاد از سیاست‌های محدودکننده طالبان، بر لزوم ادامه تعامل برای هموار کردن گفت‌وگو و دفاع از حقوق زنان ورزشکار تأکید کرد.

بین الملل. امید بانوان؛ ایسنا به نقل از الجزیره نوشت؛ دولت طالبان دختران بالای ۱۲ سال را از مدارس منع کرده و زنان را از اکثر مشاغل و خدمات عمومی و همچنین ورزش منع کرده است.

اصغری در مصاحبه‌ای با خبرگزاری AFP گفت: واقعیت این است که وقتی شما موضع عمومی برای حقوق زنان می‌گیرید، فقط به هدف‌تان فکر می‌کنید؛ اما من به شدت به ارتباط و تعامل اعتقاد دارم تا زمانی که طالبان در افغانستان باشند.

تمرکز بر حقوق ورزشی زنان و دختران دبستانی داخل افغانستان

او در ادامه صحبت‌هایش گفت: ما نمی‌توانیم وقت خود تلف کنیم و هیچ‌کاری نکنیم. همواره سعی کرده‌ام به هموار کردن گفت‌وگوها بین کمیته بین‌المللی المپیک و کسانی که در حال حاضر کنترل اوضاع را در دست دارند، کمک کنم و بر حقوق ورزشی زنان و دختران و به ویژه دختران دبستانی که هنوز در داخل افغانستان هستند، تمرکز کنم. ادامه حکومت به این شکل در درازمدت برای آن‌ها بسیار دشوار است و طالبان باید درک کنند که پذیرش بین‌المللی آن‌ها مستقیما با احترام به حقوق بشر، از جمله حقوق زنان برای آموزش و ورزش مرتبط است.

اصغری که در بازی‌های همبستگی اسلامی اخیر در ریاض، جایی که زنان و مردان افغان هم رقابت کردند، حضور داشت، گفت که امیدوار است روزنه‌های کوچکی در موضع طالبان ایجاد شود.

کدخبر: 20559


السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise