دوشنبه، 08 دی 1404 - 13:57

هم‌افزایی معاونت زنان و بنیاد علوی برای محرومیت‌زدایی

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در دیدار با رئیس بنیاد علوی، بر لزوم پایان دادن به «عملکرد جزیره‌ای» در حوزه زنان تأکید کرد. در این نشست، توانمندسازی زنان سرپرست خانوار، دختران بازمانده از تحصیل، دختران دانشجو و زنان عشایر به عنوان اولویت‌های اصلی همکاری دو نهاد برای عبور از فقر و محدودیت در مناطق محروم تعیین شد.

جامعه. امید بانوان؛ تمرکز بر رویکرد «توانمندسازی پایدار» به‌جای کمک‌های مقطعی، نشان‌دهنده تغییر استراتژی نهادهای حمایتی به سمت ایجاد خوداتکایی اقتصادی برای بانوان در مناطق کم‌برخوردار است.

پایان موازی‌کاری؛ شرط اثربخشی برنامه‌های ملی

«زهرا بهروزآذر» معاون رئیس‌جمهور، با اشاره به مأموریت این معاونت در شناسایی خلأهای قانونی اظهار داشت: «استفاده از تجربه بنیاد علوی می‌تواند پیشبرد برنامه‌های ملی را تسریع کند. هم‌افزایی نهادی تنها راه پاسخ‌گویی دقیق به نیازهای گروه‌های اولویت‌دار از جمله زنان سرپرست خانوار، دختران بازمانده از تحصیل، دختران دانشجو و زنان عشایری است.»

بنیاد علوی؛ بازوی اجرایی عدالت آموزشی و سلامت

«محمود عسگری‌آزاد» مدیرعامل بنیاد علوی نیز با اعلام آمادگی برای تجمیع ظرفیت‌ها، به تشریح فعالیت‌های این بنیاد در چهار حوزه اشتغال، سلامت، عدالت آموزشی و زیرساخت پرداخت. وی تأکید کرد که حمایت از کسب‌وکارهای خرد خانگی به‌ ویژه برای اقشار کم‌برخوردار و زنان سرپرست خانوار، حمایت از تحصیل دانش‌آموزان و دانشجویان مناطق کمتر برخوردار و فراهم‌سازی بستر ادامه تحصیل برای گروه‌های هدف و حذف مدارس سنگی، بخشی از مسیر این بنیاد برای ارتقای کیفیت زندگی زنان در مناطق هدف است.

ویترین پیشنهادی؛ اخبار داغ هفته:

 اگر به دنبال پیگیری آخرین تحولات در حوزه حقوق زنان و خانواده هستید، پیشنهاد می‌کنیم گزارش اختصاصی ما درباره «تسهیلات جدید بانوان کارآفرین البرز» را که در روزهای گذشته منتشر شد، مطالعه کنید.  همچنین، برای آگاهی از وضعیت حقوقی موتورسواری بانوان خبر «پایان انتظار برای موتورسواری زنان» را از دست ندهید.

کدخبر: 20717


السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise