سه‌شنبه، 07 بهمن 1404 - 16:29

هشدار عضو شورای شهر کرج:

حذف ایستگاه مترو المهدی به محرومیت دائم یک گره شهری منجر می‌شود

حسین مهاجری، عضو شورای اسلامی شهر کرج، با اشاره به حذف ایستگاه مترو «المهدی» - که در طرح اولیه به‌صورت گذری پیش‌بینی شده بود - تأکید کرد که اجرای این ایستگاه از نظر کارشناسی توجیه‌پذیر است و تأخیر در تصمیم‌گیری، هزینه‌های آینده را چند برابر کرده و ممکن است اجرای آن را برای همیشه غیرممکن کند.

کرج. امید بانوان؛ «حسین مهاجری» عضو شورای اسلامی شهر کرج اظهار داشت: موقعیت این ایستگاه در حدفاصل ۴۵ متری گلشهر و سه‌راه پستخانه قرار دارد و از نظر جمعیتی یکی از پرتراکم‌ترین و مطالبه‌گرترین نقاط شهر محسوب می‌شود.

وی بیان کرد: این محدوده به‌دلیل همجواری با ضلع شمالی امامزاده محمد(ع)، بخش شمالی خیابان شهید بهشتی در محدوده خیابان شهید رجائی و بیمارستان، ظرفیت بالایی در جذب مسافر دارد و عملاً یک گره مهم شهری به شمار می‌رود.

مهاجری با بیان اینکه این منطقه جزو مناطق کم‌برخوردار شهر است، تصریح کرد: جمعیت قابل توجهی در این محدوده سکونت دارند و نبود ایستگاه مترو، دسترسی عادلانه شهروندان به حمل‌ونقل عمومی را با مشکل جدی مواجه خواهد کرد. فاصله این نقطه تا ایستگاه ۴۵ متری  و ایستگاه سه راه پستخانه به ترتیب حدود ۷۵۰ و ۹۰۰ متر است که نشان می‌دهد ایجاد یک ایستگاه میانی کاملاً توجیه‌پذیر است.

عضو شورای اسلامی شهر کرج ادامه داد: در حال حاضر اجرای ایستگاه در این محدوده امکان پذیر است و اگر تصمیم‌گیری درباره ایستگاه المهدی به تعویق بیفتد، در آینده هزینه‌ها چند برابر شده و حتی ممکن است اجرای آن به‌کلی غیرقابل انجام شود.

وی تأکید کرد: با وجود هزینه‌بر بودن اجرای این ایستگاه، مطالبه جدی مردم منطقه و ضرورت توسعه متوازن شهری ایجاب می‌کند که شورای شهر با نگاه بلندمدت، اجرای ایستگاه مترو المهدی را در اولویت تصمیم‌گیری و اقدامات اجرایی قرار دهد.

مهاجری در پایان خاطرنشان کرد: امروز بهترین زمان برای اصلاح این تصمیم و بازگرداندن ایستگاه المهدی به طرح اجرایی مترو است؛ چرا که تأخیر در این موضوع، به معنای محروم ماندن دائمی بخش بزرگی از شهروندان از یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌های حمل‌ونقل عمومی خواهد بود.

کدخبر: 20931


پایگاه خبری تحلیلی «نجوای آگاهی»
السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise