پنجشنبه، 30 بهمن 1404 - 19:45

امید در رگ‌های هنرستان‌های البرز جاری شد؛ افتتاح پنجمین مدرسه «حاجی میرآقا» در کرج

کرج - امید بانوان: در روزهایی که مهارت‌آموزی کلید طلایی اشتغال جوانان محسوب می‌شود، دستان پرمهر خیرین بار دیگر حماسه‌آفرین شد. هنرستان فنی و حرفه‌ای «حاجی میرآقا ۵» با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال در قلب ناحیه یک کرج افتتاح شد تا سقفی ایمن و مدرن برای رؤیاهای دختران و پسران این دیار باشد.

کرج - امید بانوان: در آئین بهره‌برداری از این پروژه، مهدی مهرور، فرماندار ویژه کرج با تقدیر از همت بلند نیکوکاران، آن‌ها را تکیه‌گاه اصلی نظام آموزشی خواند. وی با اشاره به نهضت مدرسه‌سازی در دولت، خاطرنشان کرد: «خیرین با اهدای مال خود، زمینه خدمت صادقانه به مردم را فراهم کرده‌اند. رئیس‌جمهور برای شروع نهضت مدرسه‌سازی لباس کار پوشید تا پیامی روشن به همه ما بدهد؛ ساخت کلاس درس، اولویت اول ماست.»

فرماندار کرج با بوسه بر دستان توانمند خیرین، بر آمادگی کامل دولت برای همراهی با نیکوکاران در هر سطح مالی تأکید کرد تا در آینده‌ای نزدیک، دغدغه کمبود فضای آموزشی در استان مهاجرپذیر البرز به خاطره‌ها بپیوندد.

هر مدرسه، یک دانشگاه کوچک در دل محله

فرزاد شعبانی، مدیرکل آموزش و پرورش البرز نیز در این مراسم، مدرسه را فراتر از یک بنای فیزیکی و به مثابه یک «دانشگاه کوچک» در محلات توصیف کرد. وی معتقد است وجود مدرسه، فرهنگ محله را ارتقا می‌دهد و رشد و تعالی دانش‌آموزان مدیون ایثار خیرین است.

شعبانی با تبیین نیاز حیاتی البرز به هنرستان‌ها گفت: «امروزه مهارت‌آموزی نیاز مبرم دانش‌آموزان ماست تا بر اساس استعداد خود به جامعه خدمت کنند. البرز به دلیل مهاجرپذیری، همچنان تشنه نگاه خداپسندانه خیرین برای ساخت کلاس‌های درس جدید است.»

ایثاری از جنس شهدا؛ هفتمین مدرسه در راه است

محمد‌رضا اسپرورین، رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز البرز، در توصیفی زیبا، خیرین را هم‌ردیف شهدا ایثارگر دانست و گفت: «این عزیزان از مال خود می‌گذرند تا کشور در عرصه‌های مختلف رشد کند. مدرسهسازی حسی زیبا و تمام‌نشدنی است.»

خبر خوش این مراسم، امضای تفاهم‌نامه ساخت هفتمین مدرسه توسط خانواده نیک‌اندیش «حاجی میرآقا» در محمدشهر کرج بود که نشان از تداوم زنجیره مهربانی این خانواده دارد.

هوشمندسازی در ۸ ماه؛ هدیه‌ای به دانش‌آموزان

حمید مسعودی، مدیرکل نوسازی مدارس البرز، جزئیات فنی این پروژه را تشریح کرد. این بنا در ۸۵۰ متر مربع و ۳ طبقه، شامل ۵ کارگاه هوشمند، تنها در مدت ۸ ماه آماده بهره‌برداری شده است. وی تأکید کرد که نهضت مدرسه‌سازی در البرز با دو هدف اصلی «کاهش تراکم دانش‌آموزی» و «افزایش سرانه آموزشی به ویژه در حوزه هنرستان‌ها» با سرعت در حال پیگیری است.

سخن نکته:

مادران و پدران عزیز! افتتاح این هنرستان هوشمند، تنها افتتاح یک ساختمان نیست؛ بلکه گشایش مسیری است که فرزندان ما را از تئوری به سمت «مهارت و اشتغال» سوق می‌دهد. بیایید ما هم با ترویج فرهنگ مدرسه‌سازی، حتی با کمترین توان مالی، سهمی در ساختن آینده محله خود داشته باشیم. دست‌سازه‌های هنرجویان در نمایشگاه حاشیه این مراسم، ثابت کرد که اگر فضا باشد، استعداد فرزندان البرز شکوفا خواهد شد.

کدخبر: 21030


پایگاه خبری تحلیلی «نجوای آگاهی»
السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise