پنجشنبه، 21 خرداد 1405 - 17:59

گره‌گشایی از پروژه شهرک صنعتی طالقان؛ کارخانه‌های آلاینده حق ورود ندارند

احداث شهرک صنعتی طالقان به‌عنوان یکی از مطالبات جدی برای اشتغال‌زایی، نیازمند توازن میان رونق اقتصادی و حفظ بافت بکر زیست‌محیطی است. در همین راستا، طی نشستی با حضور نماینده غرب استان البرز در مجلس و مدیران کل دستگاه‌های متولی استان، موانع پیش‌روی اراضی این طرح بررسی شد تا راه برای ورود سرمایه‌گذاران صنایع پاک هموار شود.

طالقان. امید بانوان؛ جلسه بررسی و رفع موانع احداث شهرک صنعتی شهرستان طالقان به دعوت علی حدادی، نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ در مجلس برگزار شد.

در این نشست تخصصی که با حضور «عبدالرضا بازدار» رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، «اصغر بیات» مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری البرز، «علی مهدی‌پور» رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان و «مهدی کیان» فرماندار طالقان شکل گرفت، آخرین وضعیت اراضی و راهکارهای تسریع در روند اجرایی این طرح مورد بررسی قرار گرفت.

شرط ورود سرمایه‌گذاران؛ فاقد آلایندگی زیست‌محیطی

علی حدادی، دبیر کمیسیون صنایع و معادن مجلس در این جلسه با تأکید بر ضرورت ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار برای جوانان منطقه اظهار داشت: «احداث این شهرک صنعتی یکی از مطالبات مهم مردم طالقان است. این شهرک با توجه به ماهیت فعالیت‌های تخصصیِ پیش‌بینی‌شده، کاملاً فاقد آلایندگی زیست‌محیطی خواهد بود و به‌گونه‌ای طراحی شده که ضمن حفظ ظرفیت‌های طبیعی و گردشگری منطقه، زمینه رونق اقتصادی خانواده‌ها را فراهم کند.»

اعلام آمادگی بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری در طالقان

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اشتیاق کارآفرینان برای بومی‌سازی تولید در این شهرستان افزود: سرمایه‌گذاران متعددی آمادگی خود را برای حضور در این شهرک اعلام کرده‌اند. با رفع موانع اداری و موافقت دستگاه‌های متولی زمین و محیط‌زیست، زمینه برای آغاز عملیات اجرایی این طرح مهم فراهم خواهد شد تا بستر اشتغال‌زایی امن در منطقه کلید بخورد.

کدخبر: 21305


پایگاه خبری تحلیلی «نجوای آگاهی»
السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise