شنبه، 23 خرداد 1405 - 11:14

رئیس اداره میراث فرهنگی و گردشگری ساوجبلاغ خبر داد؛

شمارش معکوس برای آغاز جشنواره گیلاس فشند

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ساوجبلاغ از کلید خوردن و برگزاری جشنواره بزرگ گیلاس فشند از هفته آینده خبر داد و تاکید کرد این رویداد بستری برای پیوند گردشگری، رونق باغداری و عرضه مستقیم صنایع‌دستی منطقه است.

ساوجبلاغ.امید بانوان؛ مهدی کاظمی رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ساوجبلاغ در حاشیه بازدید اصحاب رسانه از توانمندی‌های بومی منطقه، با اشاره به برنامه‌های فرهنگی پیش‌رو اظهار داشت: به مناسبت هفته صنایع‌دستی، جشنواره بزرگ و سنتی گیلاس فشند از هفته آینده به طور رسمی برگزار خواهد شد و ویترین جذابی از پتانسیل‌های منطقه را به نمایش می‌گذارد.

وی افزود: در این رویداد، علاوه بر معرفی جامع ظرفیت‌های کشاورزی، باغی و میوه‌های سردرختیِ باکیفیت منطقه فشند، هنرمندان و تولیدکنندگان صنایع‌دستی شهرستان نیز حضور چشمگیر و فعالی خواهند داشت. این فعالان با برپایی غرفه‌های متعدد و متنوع، محصولات بومی و تولیدات دست‌ساز خود را در معرض بازدید، ارزیابی و خرید مستقیم عموم مردم قرار می‌دهند.

کاظمی با تأکید بر اینکه برگزاری چنین رویدادهای محلی علاوه بر ایجاد شور، نشاط عاطفی و تکاپوی اجتماعی در میان خانواده‌ها، نقش مستقیمی در معرفی توانمندی‌های اقتصادی و هویت فرهنگی شهرستان ایفا می‌کند، تصریح کرد: این جشنواره‌ها بازوی محرک توسعه گردشگری محلی و بوم‌گردی البرز هستند.
وی همچنین با اشاره به کارنامه امسال افزود: تاکنون دو نمایشگاه صنایع‌دستی و اقوام با همکاری دستگاه‌های اجرایی در شهر هشتگرد و منطقه توریستی کردان برگزار شده که با استقبال بی‌نظیر مردم همراه بوده است.

به گفته کاظمی، برنامه‌ریزی‌ها نشان می‌دهد تا پایان سال جاری، چهار نمایشگاه بزرگ دیگر در حوزه صنایع‌دستی و اقوام در سطح شهرستان برگزار خواهد شد تا جایگاه ساوجبلاغ به عنوان قطب فعال صنایع‌دستی استان البرز تثبیت شود. هدف نهایی، ایجاد زنجیره ارتباطی میان تولیدکننده، مصرف‌کننده و فعالان حوزه گردشگری برای دستیابی به توسعه پایدار اقتصادی است.

کدخبر: 21326


پایگاه خبری تحلیلی «نجوای آگاهی»
السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise