آرشیو، 3 خرداد 1395 - 14:16

ماموریت‌های زنان در یگان ویژه

هفته گذشته همایش واحد زنان در یگان ویژه برگزار شد، فرمانده یگان‌های ویژه ناجا درباره نحوه فعالیت زنان و ماموریت‌هایشان در یگان ویژه توضیح داده است.

کرج - امید بانوان:  ایسنا نوشت؛ سردار حسن کرمی درباره موارد استفاده و به کارگیری زنان در یگان‌های ویژه اظهار کرد: واحد زنان در عملیات‌های مردم‌یاری و امداد و نجات نقش موثری دارد. در مواردی مانند عملیات اربعین این واحد خدمات زیادی به زائران ارائه می‌کند. همچنین در عملیات‌های امداد و نجات نیز از ظرفیت‌های واحد زنان یگان ویژه استفاده شده است.

وی ادامه داد: در حوادث سیل و زلزله که چند مورد آن سال گذشته در کشور رخ داد، ما از ظرفیت واحد زنان استفاده کردیم و نتایج خوبی هم حاصل شد. فرمانده یگان‌های ویژه ناجا ادامه داد: هچنین در مواقعی که موضوع خاصی پیش بیاید ما از واحد زنان در حوزه‌های مختلفی همچون مسائل فرهنگی، عملیات روانی و... استفاده خواهیم کرد و در این خصوص برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شده است.

کرمی درباره نوع همکاری واحد زنان با یگان ویژه نیز گفت: یگان زنان عموما بر پایه پلیس افتخاری شکل گرفته و گرچه ارکان اصلی آن از پرسنل کادر هستند اما بقیه اعضای آن از پلیس افتخاری هستند. وی افزود: در برنامه ششم یگان ویژه باید به سمت مردم پایه بودن حرکت کرده و ما نیز در تلاش هستیم که از ظرفیت‌های پلیس افتخاری ظرفیت و توانمان را افزایش دهیم.

فرمانده یگان‌های ویژه ناجا با تاکید بر اینکه یگان ویژه نیرویی مردم‌محور است اظهار کرد: راهبردها و استراتژی یگان ویژه بازدارنده بوده و در همین راستا آموزش‌ها نیز به پرسنل و ماموران ارائه خواهد شد.

انتهای پیام/ 

کدخبر: 413


 دعوتید به آغاز سراسری طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در البرز
السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان