سیمای روستاها در البرز نیازمند دگرگونی است
نماینده مردم ساوجبلاغ، طالقان و نظرآباد در مجلس شورای اسلامی از مسئولان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور و استان البرز خواست نسبت به دگرگونی و زیباسازی سیمای روستاها و تامین نیازهای این مناطق اهتمام داشته باشند.

کرج – امید بانوان؛ «علی حدادی» بیان داشت: در زمینه جهش تولید و مسکن مصوبه ارزشمندی در مجلس شورای اسلامی داشتیم که بر اساس آن باید در سطح روستاها و شهرها نسبت به ساخت و تامین مسکن ارزان اقدام شود.
وی بیان داشت: بر همین اساس تغییر بافت روستاها و تامین نیازهای مناطق محروم موجب میشود تا مهاجرتها از روستاها به سمت شهرهای بزرگ کاهش یابد.
سخنگوی امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: امروز حمایت همهجانبه از تولید بسیار مهم است که ریشه در اعتماد به بخش خصوصی، مردم و جوانان دارد.
نماینده مردم البرز در مجلس شورای اسلامی گفت: انتظار میرود با حمایت استانداری البرز شاهد تحولی شگرف در وضعیت تولید و بافت روستاهای استان البرز باشیم و در این زمینه اداره کل بنیاد مسکن، راه و شهرسازی و جهاد کشاورزی استان البرز باید به تامین نیازهای روستاهای استان اهتمام داشته باشند.
انتهای پیام/
کدخبر: 4395