آرشیو، 15 مرداد 1396 - 18:47

«آزمون نخست» در خانه هنرمندان برگزار شد

«آزمون نخست»، نمایشگاه نقاشی جمعی  از دانشجویان مرکز علمی – کاربردی جهاد دانشگاهی، از دهم تا دوازدهم مرداد در خانه هنرمندان کرج برگزار شد.

 کرج - امید بانوان؛ در این نمایشگاه 45 اثر از 30 دانشجوی مرکز آموزش علمی _کاربردی جهاد دانشگاهی عرضه شد . ما با تعدادی از بانوان شرکت کننده در این نمایشگاه گفتگوی گوتاهی داشتیم، که تقدیم نگاه شما می‌شود:  

ایلناز فرنود

  ايلناز فرنود دانشجوی كارشناسی رشته هنرهای تجسمی- نقاشی هستم. دوره‌ی كاردانی هنرهای تجسمی - نقاشی إيرانی خواندم و تذهيب كار كردم. قبل از شروع دانشگاه دو سال در آموزشگاه «هارمونی» شاگرد استاد «تمجيد» بودم. غير از نقاشی آواز و مدتی هم موسيقی كار كردم. کاری که در اين نمايشگاه تقدیم هنردوستان شد، تكنيك كلاژ و تركيب مواد است البته اين كارها بيشتر تجربه‌های دانشجويی هستند.  

زهرا وحدی

زهرا وحدی از هنرستان نقاشی را با علاقه و اشتیاق آغاز کردم و تا الان 10 سال است که تقریبا نقاشی کار می‌کنم. 4 سالی هم که دانشگاه نرفتم، در کلاس خصوصی نقاشی، کسب تجربه می‌کردم. قبل از این نمایشگاه هم در نمایشگاهی که در هنرستان و به اسم  استادمان بود، کار ارائه دادم.  در زمینه طراحی نیز در طراحی‌های گرافیکی دبیرستان‌مان در مرحله استانی اول شدم. اثری  که در این نمایشگاه عرضه شد، تکنیک رنگ روغن و ترکیب مواد بود.  

لیلا حسینی

لیلا حسینی دانشجوی ترم 2 رشته نقاشی دانشگاه جهاد دانشگاهی در مقطع کارشناسی هستم.  کاری که در نماشگاه ارائه شد، تکنیک اکرلیک و رنگ روغن بود. قبل از دانشگاه چند سالی به صورت  ناپیوسته در آموزشگاه‌های آزاد طراحی و نقاشی یاد گرفتم ولی بیشترین پیشرفت من در نقاشی در دانشگاه بود. 

کدخبر: 453

عکاس: معصومه علی اکبر


 دعوتید به آغاز سراسری طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در البرز
السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان