طرز تهیه قهوه مکزیکی
امیدبانوان- اگر طرفدار قهوه، دارچین و شکلات باشید، طعمهای شیرین و ادویهدار را دوست خواهید داشت. در قهوه مکزیکی، دارچین عطر و طعم خوشمزه و تندی به دانههای قهوه میدهد.
کرج- امیدبانوان؛ قهوه مکزیکی ترکیب کاملی از قهوه غلیظ، تازه بو داده، شکلات و دارچین است. ما آن را با خامۀ زدهشده برای یک نوشیدنی صبحانه منحصر به فرد یا وعده بعد از ظهر سرو کردیم. این مانند یک ازدواج کامل بین شکلات داغ و قهوه است که آن را به یک نوشیدنی گرم و شیرین تبدیل میکند.
اگر طرفدار قهوه، دارچین و شکلات باشید، طعمهای شیرین و ادویهدار را دوست خواهید داشت. دارچین عطر و طعم خوشمزه و تندی به دانههای قهوه میدهد.
تهیه این قهوه فوقالعاده ساده است و به مهارت و ظرافت زیادی نیاز ندارد. شما فقط به یک قابلمه قهوه جوش و یک قابلمه کوچک احتیاج دارید و میتوانید هنگام صبحانه در کنار بیکن و تخم مرغ از آن لذت ببرید.
مواد لازم برای قهوه مکزیکی :
قهوه آسیاب شده (معمولی یا بدون کافئین): سه چهارم فنجان
دارچین آسیاب شده: 2 قاشق چایخوری
آب: 5 فنجان
شیر کامل: نصف فنجان
خامه سنگین: نصف فنجان
شربت شکلات: یک سوم فنجان
شکر قهوهای: 2 قاشق غذاخوری
عصاره وانیل: 1 قاشق چایخوری
مواد مورد نیاز برای تزئین : خامه فرم گرفته، چوب دارچین، تراش شکلات
طرز تهیه قهوه مکزیکی :
قهوه و دارچین را به سبد فیلتر قابلمه قهوۀ خود اضافه کنید. سپس 5 فنجان آب را به قابلمه اضافه کنید و به صورت معمولی دم کنید. پودر قهوه و دارچین را داخل صافی قهوه جوش بریزید. در حین دم کشیدن قهوه، شیر، خامه سنگین، شربت شکلات و شکر قهوه ای را در قابلمه ای کوچک بگذارید تا آرام آرام بجوشند. حتماً روی حرارت کم بجوشانید تا مخلوط را نسوزانید.
شیر، خامه سنگین، شربت شکلات و شکر قهوهای را در قابلمه ای آرام بجوشانید، از روی حرارت بردارید و قهوه دمکرده را به مخلوط شیر اضافه کنید. عصاره وانیل را هم اضافه کنید و مخلوط کنید.
قهوه را به مخلوط شیر اضافه کنید و در پایان، قهوه را بین چهار فنجان تقسیم کنید و روی آن را با خامه فرم گرفته و با پودر دارچین بپوشانید و بلافاصله میل کنید.
کدخبر: 4572