طرز تهیه پیراشکی پنیری
امیدبانوان- اگر طرفدار پنیر، جعفری خردشده و یک عصرانۀ خوشمزه هستید و طعمهای زیره و رازیانه را دوست دارید، در پیراشکی پنیری، با طعم دلچسب یک عصر به یادماندنی را در کنار خانواده و دوستان رقم بزنید.
کرج- امیدبانوان؛ پیراشکی پنیری از خوشمزهترین غذاهای فست فودی به حساب میآید که امروزه یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار خانوادههای ایرانی نیز محسوب میشود.
برای درست کردن این نوع پیراشکی فقط کافیاست با رعایت چند نکته و به کارگیری روشهای اصولی و اولیه خوشمزهترین و لذیذترین پیراشکی را در منزلتان درست کنید.
مواد لازم:
100 گرم پنیر سفید (فتا)
2 تا 3 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
یك قاشق مرباخوری ( به دلخواه) زیره یا رازیانه
یك عدد سفیده تخم مرغ
به مقدار لازم روغن برای سرخ كردن
مواد لازم برای خمیر:
روغن آب كرده 2 قاشق سوپخوری
آب ولرم یك فنجان
مایه خمیر یا بیكینگ پودر یك قاشق مربا خوری
آرد به اندازهای كه خمیر تهیه شود
نمك كمی
طرز تهیه خمیر پیراشکی:
مایه خمیر را در آب ولرم حل میكنیم تا پف كند. روغن و نمك را به مایه خمیر اضافه و آرد را كم كم میریزیم و آنها را به هم میزنیم تا خمیر تهیه شود.آن را خوب ورز میدهیم تا خمیر به دست نچسبد.
چند لحظه روی خمیر را میپوشانیم تا خمیر جا بیفتد. در صورتی كه بخواهید خمیر را با بیكینگ پودر تهیه كنید برای ور آمدن خمیر حداقل یك ساعت وقت لازم است.
طرز تهیه پیراشکی:
پنیر و جعفری و اگر دوست داشته باشیم زیره یا رازیانه را مخلوط می كنیم. خمیر را باز كرده و به اندازه دلخواه قالب میزنیم. از مواد مخلوط شده یك قاشق مرباخوری وسط خمیر میگذاریم. دور خمیر را سفیده تخم مرغ میزنیم.
یك طرف خمیر را بر میگردانیم و لبه ها را خوب محكم می كنیم. پیراشكیها را در روغن داغ سرخ میكنیم تا طلایی شوند، سپس داخل صافی میگذاریم تا روغن اضافی آن خارج شود.
نوش جان...
کدخبر: 4601