چند نکته کلیدی برای تهیه سالاد میوه
امیدبانوان- معمولاً در میهمانیها اولین چیزی که به همراه شیرینی و چای پذیرایی میشود، میوه است و بسیاری از افراد دوست دارند از همه آنها نوش جان کنند و سالاد میوه یکی از گزینههای مناسب محسوب میشود.

کرج- امیدبانوان؛ سالادهای میوه با رنگ و لعاب خاص خود، جذابیت خاصی به میهمانیها میدهند و نکاتی که در تهیه سالاد میوه باید مورد توجه قرار بگیرند در ادامه توضیح داده میشود:
1- خرید میوههای تازه
سعی کنید در سالاد میوه از میوهجات تازه خریداری کنید و از خرید میوههای پلاسیده و گندیده اکیداً خودداری کنید چون طعم سالاد تغییر میکند. پیشنهاد من به شما خرید از سوپرمارکتهای آنلاین است که در اسرع وقت میوههای درخواستی شما را ارسال میکنند و برای شما که وقت خرید کردن در روز میهمانی را ندارید بهترین حالت است و از هر نظر آسودهخاطر خواهید بود.
2- انتخاب میوههای فصلی
در نظر داشته باشید که بو و طعم و بافت دانههای میوهی تازه در سالاد کاملاً مشهود است و هرکسی را بو و مزهی میوه ترغیب به خوردن میکند و چهبهتر که از میوههای فصلی که در آن هستید استفاده کنید و از میوههایی که وارداتی هستند پرهیز کنید. میوه های وارداتی مخصوص فصلی که در آن هستید نیست. اگر از ترهبار یا سوپرمارکت های اینترنتی خریداری کنید، این میوهها در عین تازه بودن در دسترس هستند و در این فروشگاه ها بهوفور یافت میشود.
3- میوهها به یک اندازه رسیده باشند
میوهها باید بهاندازه کافی در سالاد میوه رسیده باشند. به این صورت که یک میوه مثل هلو و شلیل زیاد له و شل نشده باشد و سیب کال باشد. در سالاد میوه به این مسائل دقت کنید. میهمانان شما دوست ندارند موقع خوردن میوهها صدای خرد شدن میوه را بفهمند. آنها دوست دارند طعم دلچسب سالاد میوه را از ته وجود احساس کنند.
4- انتخاب میوهها در رنگهای متفاوت
برای زیبایی سالاد میوهتان از میوههای رنگارنگ استفاده کنید. میوهها در همه رنگ وجود دارد. زرد، سبز، قرمز و آبی و… و ترکیب رنگی این میوهها باسلیقه خودتان سالاد میوه را اشتهاآور و خوشمزه میکند. میوههایی مثل کیوی که سبز است با پرتقال نارنجی و هندوانه قرمز سالاد میوه را شگفتانگیز میکند.
5- تمیز کردن میوه و گرفتن پوست و برگ آن
ساقه و پوست میوهها را حتماً در سالاد میوه جدا کنید. میوههایی مثل گیلاس و آلبالو و توتفرنگی حتماً باید دانه و ساقه هاشون جدا شود. اگر یادتان برود میهمانان شما بهطور یقین دندانشان خواهد شکست و زحمات شما زیر سال میرود. کیوی را میتوانید باپوست خردکنید و این قضیه کاملاً سلیقهای است. ولی میوههایی مثل نارنگی و پرتقال بهطور یقین شامل این موضوع نمیشوند. به هنگام پوست کندن حواستان باشد میوه له نشود. سالاد میوه منظره خوبی نخواهد داشت.
6- خرد کردن میوه به اندازه مساوی
میوهها را به یک اندازه و به یکشکل خردکنید. خرد کردن در سالاد میوه بسیار مهم است. تکهها وقتی یک اندازه باشد خوردن را راحتتر میکند و منظرهی ظرف شما بسیار زیبا و فوقالعاده خواهد کرد. اگر تعداد میوهها زیاد است، از خردکن استفاده کنید. این وسیله کار شمارا در تهیه سالاد میوه راحتتر خواهد کرد.
7- انتخاب میوه های مختلف به یک تعداد
تعداد میوهها ازنظر مقدار و حجم در ظرف سالاد میوه به یک اندازه باشد. اگر یک میوه بیشتر و یکی کمتر باشد مطمئناً ظرف سالاد میوه شما جلوهی خوبی نخواهد داشت و میهمانان رغبتی به خوردن سالاد میوه نخواهند داشت.
8- عدم انتخاب میوههای همرنگ
از میوههای همرنگ بههیچعنوان استفاده نکنید. بهطور مثال کیوی و خیار یا پرتقال و نارنگی در کنار هم زیبایی ندارند و به ظرف سالاد میوه شما جذابیت نمیدهد.
9- استفاده از آب مرکبات به عنوان چاشنی
از آب مرکبات استفاده کنید. این عمل باعث شده طعم سالاد میوه شما خوشمزهتر شده و کلی از طعم آن در خوردن لذت ببرید. آب مرکبات باعث میشود میوهها دیرتر خرابشده و رنگ آنها تغییر نمیکند. به سالادتان مقدار کمی نمک اضافه کنید. طعم سالاد میوه شما خوشمزهتر خواهد شد.
10- ملس کردن میوههای ترشمزه
از میوههایی در سالاد دارید مثل توتفرنگی و آلبالو و گیلاس کهترش مزه هستند میتوانید با زدن مقدار کمی شکر طعم سالادتان را عوض و خوشمزهتر کنید. با زدن شکر سالاد میوه شما طعم ملس خواهد گرفت.
کدخبر: 4615