پنکیک، یک گزینه محبوب برای عصرانه
امیدبانوان- پنکیک یک نوع کیک ساده و فوری است که محبوبیت بسیار زیادی در کل دنیا دارد. این کیک خوشمزه را میتوانید خیلی سریع برای وعدههای صبحانه یا عصرانه تهیه کنید و به همراه انواع مربا سرو کنید.
کرج- امیدبانوان؛ پنکیکها یک نوع کیک تخت و نازک هستند که داخل تابه پخته میشوند. پنکیکها بیشتر در وعده صبحانه یا عصرانه سرو میشوند، شاید برای شما جالب باشد در بریتانیا یک روز به عنوان روز پنکیک نامگذاری شده است که تقریباً ۴۰روز بعد از عید پاک است. شما میتوانید پنکیکها را در طعم و مزههای مختلف با پوره میوهها تهیه کنید.
با مقدار موادی که در این دستور شیرینی پزی قرار گرفته است میتوانید ۸ عدد پنکیک تهیه کنید. در صورتی که میخواهید مقدار کمتر یا بیشتری پنکیک تهیه کنید، کافیاست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.
مواد لازم برای ۸ پنکیک
- کره ۵۰ گرم
- شیر ۱ پیمانه
- تخم مرغ ۱ عدد
- آرد سفید ۱ پیمانه
- شکر ۲ قاشق غذاخوری
- نمک ¼ قاشق چایخوری
- روغن مایع به میزان کافی
- بکینگ پودر ۱ و ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه پنکیک
مرحله اول : آماده سازی مواد پنکیک
ابتدا کره را از یخچال بیرون میآوریم تا با دمای محیط سازگار شود و آب شود سپس در کاسهای جادار و بزرگ آرد سفید را میریزیم و در ادامه نمک، شکر و بکینگ پودر را به آن میافزاییم و مواد را با قاشق مخلوط میکنیم.
مرحله دوم : تهیه مایه پنکیک
تخم مرغ را در کاسهای میشکنیم و با چنگال هم میزنیم و شیر را کم کم به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد کره ذوب شده را میافزاییم و هم می زنیم تا منسجم شوند. مواد مخلوط شده با شیر را داخل کاسه آرد سفید میریزیم و مخلوط میکنیم تا یکدست شوند. (زیاد هم زدن باعث سفت شدن پنکیکها میشود) میتوانید مواد پنکیک را از صافی عبور دهید تا گوله آرد باز شود و مایه یکدست و صافی داشته باشید.
مرحله سوم : سرخ کردن پنکیک
سپس در تابهای که مخصوص پنکیک باشد و گرد باشد یا تابهای که در دسترس داریم را روی حرارت میگذاریم و مقداری روغن در آن اسپری میکنیم.
و صبر میکنیم تا داغ شود و به اندازه یک ملاقه کوچک از مایه کیک بر میداریم و داخل تابه میریزیم و خود مایه پخش میشود و به صورت دایره میشود. بالای سر پن کیک میمانیم چون خیلی سریع سرخ میشود.
مایه را که ریختم بعد از ۱ دقیقه بعد روی آن حفرههای مانند سوزن سوزنهایی ایجاد میشود این یعنی در حال سرخ شدن است.کمی لبه آن را بر میگردانیم اگر به رنگ کاراملی یا قهوهای در آمده بود خیلی راحت با یک کفگیر آن را بر میگردانیم.
تا طرف دیگر آن پخته و کاراملی رنگ شود.پنکیک خیلی راحت بلند میشود و اصلا به تابه نمیچسبد. پنکیک که آماده شد در بشقابی قرار میدهیم و باقی مواد را نیز به همین صورت آماده میکنیم و با مربا یا عسل یا نوتلا نوش جان کنید.
کدخبر: 4668