«تارت پنیر و سبزی» گزینهای جذاب برای روزه اولیها
نان و پنیر و سبزی یکی از میان وعدههای سنتیاست که برای سفرههای افطار، یکی از گزینههای اصلی محسوب میشود. این ترکیب خوشمزه را میتوان به روشهای مختلف و زیبا سرو کرد که برای روزه اولیها هم جذابیت داشته باشد.
البرز- امیدبانوان؛ یکی از روشهای سرو پنیر و سبزی استفاده از نانهای تارتِ آماده است. با خرید نان تارت آماده میتوانید به روشهای مختلف پنیر و سبزی را داخل آنها بریزید و به دلخواه تزئین کنید.
با وجود این که ظاهر تارت پنیر و سبزی ساده به نظر میآید اما مانند سایر میانوعدهها یکسری فوت و فن دارد که در ادامه با آن آشنا میشوید. علاوه بر این چند روش ساده برای پرکردن نان تارت با پنیر و سبزی را معرفی می کنیم تا بتونید این فینگرفودهای خوشمزه را خیلی زیباتر از همیشه سرو کنید.
مواد لازم برای تارت پنیر و سبزی
نان تارت به مقدار لازم
پنیر خامه ای 1 بسته بزرگ
پنیر معمولی 4 قاشق غذاخوری
گوجه گیلاسی به مقدار لازم
سبزی، گردو، کنجد و پودر زیره به مقدار لازم
طرز تهیه تارت پنیر و سبزی
روش اول
۱- پنیر معمولی و پنیر خامه ای را با هم مخلوط کنید تا کمی سفت تر از پنیر خامه ای شود.
۲- مخلوط پنیر را داخل قیف بریزید و آن را داخل نان تارت شکوفه بزنید.
۳- گوجه گیلاسیها را نصف کنید و وسط پنیر نیمی از تارت ها قرار دهید. تارت های دیگر را با گردو تزئین کنید.
۴- روی تارت پنیر گوجه دار کمی کنجد و روی تارت گردو دار کمی پودر زیره بریزید.
۵- از انواع سبزی به عنوان تزئین استفاده کنید. معمولا از برگ سبزیجات برای این کار استفاده میکنند اما میتوان حتی چند عدد تره را نیز داخل تارت پنیر کنار گوجه گذاشت.
روش دوم
پنیر ۱ بسته
خامه ۱۰۰ گرم
فلفل سیاه، نمک و زیره به مقدار لازم
کره بادام زمینی ۲ قاشق غذاخوری
اسفناج ۵۰ گرم
۱- پنیر را به قطعات کوچک خرد کنید. سپس آن را به همراه خامه داخل کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید.
۲- فلفل سیاه، نمک، زیره و کره ی بادام زمینی را به مخلوط پنیر و خامه اضافه کنید و هم بزنید.
۳- کمی اسفناج را ریز خرد کنید و داخل نان تارت بریزید.
۴- مخلوط پنیر را داخل قیف ریخته و روی اسفناج داخل تارت شکوفه بزنید.
۵- روی تارت را با کنجد، گردو، زیره و هر خوراکی دیگری می توانید تزیین کنید.
نکات کلیدی طرز تهیه تارت پنیر و سبزی
. میتوانید نان سنگک را قالب بزنید و با آن گوشۀ تارت را تزئین کنید.
. برای شکوفه زدن پنیر خامه ای به تنهایی شل است و باید با چند قاشق پنیر معمولی آن را غلیظ تر کرد.
. اگر به دانه ی چیا دسترسی دارید می توانید حدود ۱۰ گرم از آن را نیز با پنیر ترکیب کنید.
. میتوانید سبزی را ریز خرد کرده و با پنیر مخلوط کنید. سپس آن را داخل قیف ریخته و داخل نان تارت را پر کنید. تکه های سبز رنگ سبزی داخل پنیر سفید جلوه ی زیبایی خواهد داشت.
. از هر سبزی اعم از اسفناج، جعفری، تره، نعنا، ریحان و… میتوان برای درست کردن تارتهای پنیر و سبزی استفاده کرد.
کدخبر: 4872







