یکشنبه، 05 اردیبهشت 1400 - 17:18

«تارت پنیر و سبزی» گزینه‌ای جذاب برای روزه اولی‌ها

نان و پنیر و سبزی یکی از میان وعده‎های سنتی‌است که برای سفره‌های افطار، یکی از گزینه‌های اصلی محسوب می‌شود. این ترکیب خوشمزه را می‌توان به روش‌های مختلف و زیبا سرو کرد که برای روزه اولی‌ها هم جذابیت داشته باشد.

البرز- امیدبانوان؛ یکی از روش‌های سرو پنیر و سبزی استفاده از نان‌های تارتِ آماده است. با خرید نان تارت آماده می‌توانید به روش‌های مختلف پنیر و سبزی را داخل آن‌ها بریزید و به دلخواه تزئین کنید.

با وجود این که ظاهر تارت پنیر و سبزی ساده به نظر می‌آید اما مانند سایر میان‌وعده‌ها یک‌سری فوت و فن دارد که در ادامه با آن آشنا می‌شوید. علاوه بر این چند روش ساده برای پرکردن نان تارت با پنیر و سبزی را معرفی می کنیم تا بتونید این فینگرفودهای خوشمزه را خیلی زیباتر از همیشه سرو کنید.

 

مواد لازم برای تارت پنیر و سبزی

نان تارت به مقدار لازم

پنیر خامه ای 1 بسته بزرگ

پنیر معمولی 4 قاشق غذاخوری

گوجه گیلاسی به مقدار لازم

سبزی، گردو، کنجد و پودر زیره به مقدار لازم

 

طرز تهیه تارت پنیر و سبزی

 روش اول

۱- پنیر معمولی و پنیر خامه ای را با هم مخلوط کنید تا کمی سفت تر از پنیر خامه ای شود.

۲- مخلوط پنیر را داخل قیف بریزید و آن را داخل نان تارت شکوفه بزنید.

۳- گوجه گیلاسی‌ها را نصف کنید و وسط پنیر نیمی از تارت ها قرار دهید. تارت‌ های دیگر را با گردو تزئین کنید.

۴- روی تارت پنیر گوجه دار کمی کنجد و روی تارت گردو دار کمی  پودر زیره بریزید.

۵- از انواع سبزی به عنوان تزئین استفاده کنید. معمولا از برگ سبزیجات برای این کار استفاده می‌کنند اما می‎‌توان حتی چند عدد تره را نیز داخل تارت پنیر کنار گوجه گذاشت.

 

روش دوم

پنیر ۱ بسته

خامه ۱۰۰ گرم

فلفل سیاه، نمک و زیره به مقدار لازم

کره بادام زمینی ۲ قاشق غذاخوری

اسفناج ۵۰ گرم

 

۱- پنیر را به قطعات کوچک خرد کنید. سپس آن را به همراه خامه داخل کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید.

۲- فلفل سیاه، نمک، زیره و کره ی بادام زمینی را به مخلوط پنیر و خامه اضافه کنید و هم بزنید.

۳- کمی اسفناج را ریز خرد کنید و داخل نان تارت بریزید.

۴- مخلوط پنیر را داخل قیف ریخته و روی اسفناج داخل تارت شکوفه بزنید.

۵- روی تارت را با کنجد، گردو، زیره و هر خوراکی دیگری می توانید تزیین کنید.

 

 نکات کلیدی طرز تهیه تارت پنیر و سبزی

. می‌توانید نان سنگک را قالب بزنید و با آن گوشۀ تارت را تزئین کنید.

. برای شکوفه زدن پنیر خامه ای به تنهایی شل است و باید با چند قاشق پنیر معمولی آن را غلیظ تر کرد.

. اگر به دانه ی چیا دسترسی دارید می توانید حدود ۱۰ گرم از آن را نیز با پنیر ترکیب کنید.

. می‌توانید سبزی را ریز خرد کرده و با پنیر مخلوط کنید. سپس آن را داخل قیف ریخته و داخل نان تارت را پر کنید. تکه های سبز رنگ سبزی داخل پنیر سفید جلوه ی زیبایی خواهد داشت.

. از هر سبزی اعم از اسفناج، جعفری، تره، نعنا، ریحان و… می‌توان برای درست کردن تارت‌های پنیر و سبزی استفاده کرد.

 

کدخبر: 4872


السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise