افطاری سبک با سوپ ورمیشل
سوپ ورمیشل یا سوپ رشته فرنگی، یکی از سوپهای مقوی و خوشمزه برای افطار است که باید یک بار امتحان کنید تا با طعم دلچسب و سبکی که دارد، احساس خوبی بعد از افطار را تجربه کنید.
البرز- امیدبانوان؛ سوپ ورمیشل یا سوپ رشته فرنگی یکی از انواع سوپ های بسیار محبوب در سراسر جهان است که با دستورهای متنوعی تهیه میشود.
این سوپ هم به صورت مجلسی برای پیش غذا تهیه میشود، هم برای درمان سرماخوردگی و تقویت بدن استفاده میشود.
در تهیۀ این سوپ دستتان کاملاً باز است و میتوانید از انواع مواد غذایی استفاده کنید؛ مثلاً در این دستور ما از گوشت مرغ استفاده کردهایم که میتوانیم آن را با گوشت چرخ کرده جایگزین کنیم، یا اینکه کلاً گوشت مرغ را هم حذف کنیم و سوپ را به صورت کاملاً گیاهی درست کنیم.
مواد لازم برای ۴ نفر:
یک عدد پیاز بزرگ
۲۵۰ گرم سینه مرغ
۲ عدد هویج متوسط
یک عدد گوجهفرنگی بزرگ
یک پیمانه رشته ورمیشل خردشده
یک قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
جعفری و لیمو ترش برای تزئین
طرز تهیه سوپ ورمیشل
ابتدا سینه مرغ را همراه کمی زردچوبه و نمک بپزید و بعد آن را خرد کرده یا ریشریش کنید. در ادامه پیاز را نگینی یا خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. پیاز که نرم شد، زردچوبه، فلفل سیاه، رب گوجهفرنگی و مرغ ریششده را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
در ادامه چهار پیمانه آب جوش در قابلمه بریزید و وقتی آب جوش آمد، زیر آن را کم کنید.
حالا پوست گوجهفرنگی را بگیرید و ریز خرد کرده یا رنده کنید.
هویج و سیبزمینی را نیز پوست بگیرید و بهصورت مکعبی خرد کنید. پس از ۲۰ دقیقه گوجه، هویج و سیبزمینی را در سوپ بریزید.
وقتی که هویج و سیبزمینی پخت، رشتههای خردشده ورمیشل را اضافه و سوپ را مخلوط کنید تا مواد آن یکدست شوند و رشتهها به هم نچسبند. رشتهها در مدت حدود ۱۵ دقیقه میپزند و به غذا لعاب میدهند. سپس میتوانید سوپ را در ظرف موردنظرتان بکشید و با لیموی تازه و جعفری خردشده تزئین و سرو کنید.
. در دستور اصلی سوپ ورمیشل از قارچ استفاده نمیشود؛ اما در صورت تمایل میتوانید ۲۰۰ گرم قارچ را نگینی یا ورقهای خرد کرده و همراه سایر سبزیجات به سوپ بیفزایید.
کدخبر: 4920