یکشنبه، 12 اردیبهشت 1400 - 13:40

کرم کاسترد را بعد از افطار امتحان کنید

کرم کاسترد یا کاستارد نوعی کرم ساده و خوشمزه است که به عنوان دسر مصرف می‌شود و این روزها چندساعت بعد از افطار، میان‌وعدۀ دلچسبی است.

البرز- امیدبانوان؛ پودر کاسترد نوعی پودر آماده و شبیه به نشاسته ذرت است که از آن برای تهیه دسر و یا کرم‌ها استفاده می‌شود. کرم کاسترد را می‌توان به عنوان دسر میل نمود اما علاوه بر این، از آن برای تزئین کیک و شیرینی و یکی از انواع سس شیرین نیز استفاده می‌شود. در صورتی که پودر کاسترد در دسترس نباشد می‌توانید از نشاسته ذرت استفاده کنید اما در آن صورت، کرم کاسترد شما به رنگ سفید خواهد بود.

 

مواد لازم:
پودر کاسترد: دو قاشق غذا خوری

شیر: دو لیوان

شکر: دو قاشق غذا خوری

گلاب: یک قاشق غذا خوری

رولت: دو بسته

پودر ژله: یک بسته

آلبالو: به مقدار لازم

خامه زده شده: به مقدار لازم



طرز تهیه و دستور پخت:

مرحله اول

ابتدا کرم کاسترد رو درست می‌کنیم. به ازای هر قاشق غذاخوری سر پر پودر کاسترد یه لیوان شیر و یک قاشق شکر و نصف قاشق گلاب می‌ریزیم. ما به دو قاشق غذا خوری پودر کاسترد احتیاج داریم. شیر رو وقتی که سرد هست بهش پودر کاسترد و شکر و گلاب رو اضافه می‌کنیم و خوب هم میزنیم تا گلوله نشه. شیر رو روی حرارت می‌ذاریم و اجازه می‌دیم تا جوش بیاد و غلیظ‌‌تر بشه وقتی قوام اومد برش میداریم تا خیلی سفت نشه.

مرحله دوم
در این مرحله می‌تونیم هم از رولت‌های قنادی استفاده کنیم هم از تیتاب‌های رولتی سوپرمارکتی. من از رولت‌های سوپر مارکتی استفاده کردم که کمتر شیرین هستن. رولت‌ها رو برش میدیم و ته ظرف یا لیوان دسر میذاریم. از کرم کاسترد مون روی رولت‌ها میریزیم تا کامل روشون رو بپوشونه. میذاریم توی یخچال تا خوشو بگیره و سفت بشه.

مرحله سوم
برای سرو و تزئین میتونیم یه بسته ژله آلبالو رو توی یه لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد مخلوط می‌کنیم. اجازه میدیم تا دمای ژله بیاد پایین و سرد بشه. اول کمی آلبالو هسته گرفته شده رو روی کاسترد‌ها میذاریم بعد به آرومی از مایع ژله روی آلبالو‌ها میریزیم تا روشونو بپوشونه. حالا با احتیاط میذاریم یخچال تا ژله خودش رو بگیره و سفت بشه. در آخر با کمی خامه قنادی و آلبالو تزئین‌مون رو تموم می‌کنیم.

نوش جان...

 

 

کدخبر: 4991


السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise