پنجشنبه، 16 اردیبهشت 1400 - 16:14

افطاری دلچسب با کرپ قارچ و اسفناج

کرپ پُرشده با اسفناج و قارچ و پنیر، یک شام سبک است که در کنار سالاد می‌توانید امتحان کنید و این روزها برای سفرۀ افطار، وعده‌ای دلچسب است.

البرز- امیدبانوان؛ کرپ در حقیقت نوعی نان نازک است که در تابه کوچک روی حرارت ملایم تهیه می‌شود و مواد مختلفی از قبیل گوشت، پنیر، سبزی و مربا میان آن گذاشته، پس از پیچیدن مصرف می‌شود. کرپ را می‌توان قبلا تهیه کرده و چند روز در یخچال نگهداری نمود. مسأله مهم در تهیه کرپ نازکی و ظرافت آن است.

 

مواد لازم

آرد گندم کامل نصف فنجان

نمک یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ بزرگ۳ عدد

شیر کم‌چرب نصف فنجان

روغن کانولا ۲ قاشق چای‌خوری

روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری

قارچ سه و سه‌چهارم فنجان

موسیردوسوم فنجان

رزماری۱ قاشق چای‌خوری

نمک یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

اسفناج ریز ۱۵۰ گرم

آب گازدارنصف فنجان

پنیر۶ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه

آرد گندم کامل،یا آرد همه‌منظوره، نمک، تخم‌مرغ، شیر و روغن (یا کره) را در یک مخلوط‌کن یا غذاساز بریزید و بهم بزنید تا کاملا صاف و یکدست شود. آن را در یک کاسه خالی کنید، رویش را بپوشانید و حداقل برای ۳۰ دقیقه یا یک شب در یخچال قرار دهید.

روغن را در یک تابه‌ نچسب بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. قارچ، موسیر، رزماری و نمک را اضافه کرده و بپزید. گاهی بهم بزنید تا قارچ‌ها نرم شوند و آب شان بیرون بیاید (حدود ۶ دقیقه). هربار یک مشت اسفناج اضافه کنید و بپزید تا کمی نرم شود (حدود ۴ دقیقه). درب تابه را بگذارید تا گرم بماند.

آب گازدار را به‌ آرامی با خمیر مخلوط کنید. یک تابه‌ نچسب بزرگ را با اسپری روغن چرب کنید و روی حرارت متوسط – بالا گرم کنید. یک‌سوم فنجان از خمیر را در وسط تابه بریزید و بلافاصله تابه را کج کنید و بچرخانید تا به‌طور یکنواخت کف آن پهن شود.

آن را تا زمانی که زیرش کمی قهوه‌ای شود، بپزید (حدود ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه). با استفاده از یک کف‌گیر پلاستیکی یا سیلیکونی ضد حرارت، لبه‌ آن را بلند کنید و سپس به‌سرعت کرپ رابا انگشتتان بگیرید و برگردانید. طرف دوم را حدود ۲۰ ثانیه بپزید تا قهوه‌ای شود. سپس آن را در بشقاب خالی کنید.

این کار را با بقیه‌ خمیر نیز انجام دهید. در صورت لزوم، روغن بیشتری اسپری کنید و کرپ‌های آماده شده را روی هم بچینید. اگر تابه شروع به دود کردن کرد، شعله را پایین بیاورید. کرپ‌ها را با یک حوله‌ آشپزخانه‌ی تمیز بپوشانید یا در فر ۲۰۰ درجه فارنهایت گرم نگه دارید.

هر کرپ را روی تخته‌ برش تمیز قرار دهید. یک‌سوم فنجان از مخلوط قارچ را در وسط آن پخش کنید. ۲ تا ۵ سانتی از لبه‌ها فاصله دهید. ۱ قاشق غذاخوری پنیر بز روی آن بریزید. کنار‌ه‌های آن را طوری تا کنید تا به شکل مربعی شود که یک پنجره در وسطش دارد. در صورت لزوم گوشه‌ها را فشار دهید تا شکلش را حفظ کند. این کار را برای بقیه‌ کرپ و مخلوط قارچ نیز انجام دهید. در صورت تمایل با رزماری تزئین کنید.

نوش جان...

 

کدخبر: 5051


السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise