کراکت مرغ، فینگرفود مجلسی
امید بانوان- کراکت مرغ غذای شیک و خوشمزهای است که میتوانید به عنوان فینگر فود در مهمانیها سرو کنید یا به عنوان یک وعده غذایی هیجانانگیز و خوشمزه برای خود و خانوادهتان تهیه کنید.
البرز- امید بانوان؛ کراکت مرغ از آن غذاهایی است که وقتی هوس فستفود کردهایم میتوانیم در خانه درست کنیم و از خوردنش لذت ببریم. غذایی که طعم جذابی دارد و سرشار از پروتئین است. با ما همراه باشید تا با طرز تهیۀ این فست فود خوشمزه آشنا شویم.
مواد لازم برای کراکت مرغ:
مرغ ۱ عدد (حدود ۱ کیلو)- سس بشامل ۱ پیمانه
قارچ ۵۰۰ گرم- زرده تخم مرغ ۳ عدد
تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد- کره ۶۰ گرم
جعفری خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
پودر نان ۱ پیمانه
نمک و فلفل به مقدار کافی
دستور تهیه کراکت مرغ:
ابتدا مرغ را تمیز کنید و بشویید. نصف لیوان آب را به همراه یک عدد پیاز خرد شده و یکی دو ساقه کرفس خرد شده یا یک دسته کوچک جعفری خرد شده روی شعله گاز بگذارید و مرغ را داخل آب قرار دهید تا بپزد. وقتی مرغ پخته شد باید تنها یکی دو قاشق از آب در قابلمه باقی مانده باشد.
اجازه بدهید مرغ کاملا خنک شود. آب مرغ را از صافی رد کنید و استخوانها را از آب مرغ جدا کنید. مرغ خنک شده را چرخ کنید.
قارچ را بشویید، خرد کنید و در ۵۰ گرم کره سرخ کنید. حال، آب مرغ را با سس بشامل مخلوط کنید و سه عدد زرده تخم مرغ را هم با آنها مخلوط نمایید. سپس، مرغ چرخ شده و قارچ و جعفری را به سس اضافه کنید و به خوبی همه مواد را با هم مخلوط نمایید. مایه باید به صورت خمیر نسبتاً سفتی در بیاید.
گلولههایی به اندازه یک تخم مرغ از مایه جدا کنید. روی میز پودر نان خشک بپاشید و گلولهها را روی پودر نان بغلتانید تا به شکل استوانهای به کلفتی انگشت درآید. حال به طول سه تا چهار سانتیمتر برش بزنید. ۳ تا ۴ عدد تخم مرغ را با کمی فلفل و نمک مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
پس از غلتاندن کراکتها در پودر نان، آنها را به تخم مرغ هم زده آغشته کنید و در روغن داغ سرخ نمایید تا طلایی رنگ شوند. کراکتها را با کفگیر از روغن خارج کنید و در دیس بچینید و اطرافش را با سبزیجات تزیین کنید. کراکت مرغ را همراه با سس کچاپ یا سس انبه سرو کنید.
نکته: اگر مایه شل بود، کمی پودر نان خشک به آن اضافه کنید.
نوش جان...
کدخبر: 5179