عصری دلچسب با بستنی سوخاری!
امید بانوان- بستنی سرخشده، دسری که چند سالی است رایج شده و این روزها آن را در منوی بسیاری از کافیشاپها میتوان مشاهده کرد، تهیۀ سادهای دارد و میتوانید در خانه هم به راحتی آن را آماده کنید.

البرز- امید بانوان؛ بین دسرهای بهاری و تابستانی بدون شک بستنی از همه پرطرفدارتر است. هم خنک و خوشمزه است و هم طعمهای متنوعی دارد. از بستنی زعفرانی سنتی گرفته تا بستنی شکلاتی و بستنی توت فرنگی، هر کدوم طرفداران خودشان را دارند. اما در این آموزش میخواهیم شما را با طرز تهیۀ بستنی سرخشده آشنا کنیم.
تنها نکته این است که باید کار را از چند ساعت قبل شروع کنید. چون بستنی باید در دو مرحله در فریز قرار داده و سرد شود. بستنی سوخاری مخصوصاً برای بچهها میتواند یک عصرانه عالی باشد.
مواد لازم برای بستنی سرخ شده:
بستنی وانیلی 2 لیوان
کورن فلکس 1 لیوان
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
پودر نارگیل 1/3 لیوان
شیر 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
عسل مقداری
طرز تهیه بستنی سرخ شده
مرحله اول:
کورن فلکس را داخل کیسهای بریزید و بکوبید تا خرد شود سپس با پودر نارگیل و پودر دارچین مخلوط کنید.
مرحله دوم:
با استفاده از اسکوپ یا هر وسیله دیگری بستنیها را به شکل گرد قالب بزنید و داخل سینی قرار دهید و حداقل به مدت 1 ساعت در فریزر بگذارید تا سرد و سفت شوند.
مرحله سوم:
تخم مرغ و شیر را مخلوط کنید و با چنگال بزنید تا کف کند، بستنیها را از فریزر خارج کنید و به نوبت در تخم مرغ و سپس مخلوط کورن فلکس بزنید و تمام سطح بستنی را خوب بپوشانید و به مدت 3 ساعت داخل فریزر قرار دهید.
مرحله چهارم:
برای سرخ کردن بستنی، روغن را داخل ماهیتابه بریزید تا داغ شود، سپس بستنیها را از فریزر خارج کنید و سریع داخل روغن بیندازید تا سرخ شوند (برای هر بستنی 20 ثانیه زمان کافیاست). پس از آماده شدن بستنی سرخ شده میتوانید آن را همراه با عسل، خامه، سس شکلاتی و... سرو کنید.
نوش جان...
کدخبر: 5222