چهارشنبه، 29 اردیبهشت 1400 - 15:01

پیش‌غذایی متفاوت با قارچ شکم‌پر

پایگاه خبری امیدبانوان: اگر به دنبال پیش‌غذایی متفاوت هستید تا در دورهمی‌های خانوادگی تنوع ایجادکنید، قارچ شکم‌پر با گوجه و زیتون در کمتر از ۴۰ دقیقه آماده می‌شود. به خاطر داشته باشید که این‌ غذا با روغن زیتون، قارچ و پنیر، گزینه‌ای پرخاصیت و خوشمزه است.

البرز- امید بانوان؛ قارچ شکم پر غذایی خوشمزه، رژیمی، آسان و شکیل مناسب برای مهمانی‌های شما است و در این مطلب قصد داریم طرز تهیه آن را آموزش دهیم. با ما همراه باشید...

 

مواد لازم:

گوجه گیلاسی: دوسوم پیمانه خرد شده
پنیر موزارلا رنده شده: نصف پیمانه
زیتون خرد شده: یک‌چهارم پیمانه
سیر رنده شده: یک قاشق چای‌خوری
روغن زیتون خالص: دو قاشق چای‌خوری
رزماری: تازه و خرد شده (نصف قاشق چای‌خوری) یا خشک (یک‌هشتم قاشق چای‌خوری)
فلفل سیاه: یک‌هشتم قاشق چای‌خوری
قارچ درشت: چهار عدد
آب‌لیموترش: دو قاشق غذاخوری
سس سویای کم‌نمک: دو قاشق چای‌خوری


طرز تهیه:

۱. گوجه، پنیر، زیتون، سیر، یک قاشق چای‌خوری از روغن زیتون، رزماری و فلفل سیاه را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و فر را روشن کنید تا گرم شود.  
۲. دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. داخل قارچ‌ها را با قاشق خالی کنید.
۳. یک قاشق چای‌خوری روغن زیتون باقی‌مانده را در یک کاسه با آبلیمو و سس سویا مخلوط کنید. سپس داخل و خارج قارچ‌ها را کاملا به این مخلوط آغشته کنید. سینی فر یا توری مخصوص گریل را با روغن چرب کنید. قارچ‌ها را برعکس روی آن قرار دهید و اجازه دهید کمی بپزند تا نرم شوند (هر طرف تقریبا پنج دقیقه). سپس آن‌ها را از فر خارج کرده و درون‌شان را با مخلوط گوجه و زیتون پر کنید. روی آن‌ها را با کمی پنیر تزئین کنید.  
۴. دوباره قارچ‌ها را داخل فر بگذارید. حدود سه دقیقه پس از آب شدن پنیر آن‌ها را از فر درآورده و سرو کنید.  


به جای رزماری می‌توانید از سایر سبزیجات مورد علاقه‌تان مثل آویشن، ریحان و... استفاده کنید.  

نوش جان...

کدخبر: 5237


السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise