شنبه، 01 خرداد 1400 - 19:19

ناگت هویج پنیری، یک عصرانۀ بهاری

پایگاه خبری امیدبانوان: ناگت هویج پنیری برای یک رژیم غذایی کم‌کالری و بدون گوشت، کاملاً مناسب است و برای کودکان هم، یک میان‌وعدۀ عالی محسوب می‌شود. درست کردن این ناگت بسیار راحت است و به‌جای استفاده از گوشت از هویج تازه رنده‌شده استفاده می‌شود که با کمی چاشنی و پنیر طعم دار می‌گردد.

البرز- امیدبانوان؛ درست کردن ناگت هویج پنیری راحت است و در تهیه آن به‌جای استفاده از گوشت از هویج تازه رنده شده استفاده می شود. شما می‌توانید برای درست کردن این ناگت از چاشنی‌های مورد علاقه‌تان یا از پودرهای سوخاری طعم‌دار استفاده کنید و در آخر سرخ کنید. چون در این ناگت، هویج پخته به کار می‌رود، نیاز به سرخ کردن طولانی نیست و در همین حد که روی ناگت طلایی شود، کافی است.


مواد لازم:
هویج رنده شده – 300 گرم
تخم مرغ – یک عدد
آرد سمولینا – 20 گرم
سیر- 2 حبه
نمک و فلفل سیاه – به مقدار لازم
پنیر- 100 گرم
پیاز- یک عدد
پودر سوخاری – 40 گرم
روغن – به میزان لازم


طرز تهیه:
1- هویج را پوست و با رنده درشت رنده کنید.
2- پیاز کوچک را نگینی خرد کنید.
3- پیاز را داخل یک تابه با کمی روغن تفت دهید و زمانی‌ که کاراملی شد‌‌، هویج رنده شده و سیر له شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
4- صبر کنید تا هویج خنک شود، سپس آن را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و یک عدد تخم مرغ، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
5- آرد سمولینا را اضافه کنید و مواد را با قاشق هم بزنید.
6- با گوشت کوب برقی مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود و در ادامه 100 گرم پنیر گودا یا چدار یا پنیر پیتزا را به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.
7- روغن سرخ کردنی را در تابه بریزید. یک گلوله از خمیر بردارید و داخل آرد سوخاری بغلتانید و ناگت هویج را شکل دهید. سپس درون تابه بگذارید تا سرخ شود.
8- ناگت‌های هویج پنیری سرخ شده را روی یک دستمال حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافۀ آن گرفته شود.

نوش جان...

 

کدخبر: 5268


السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise