دورهمی ساده با کیک مربایی
پایگاه خبری امیدبانوان: پایه و اساس پخت برای اکثر کیکها یکسان است و فقط نحوه پخت و میزان مواد استفادهشده در آنها باعث تفاوت میشود. شما میتوانید در هریک از کیکها با مربا، شکلات و موادخوراکیِ دلخواه طعم موردنظر را به کیک بدهید و در دورهمیهای خانوادگی و دوستانه از آن لذت ببرید.
بوی نان، بوی تنور- امیدبانوان؛ برای طرز تهیه کیک اسفنجی مربایی، روشهای متفاوتی وجود دارد که در این مطلب یک راه آسان را با هم مرور میکنیم. فقط دقت داشته باشید که از مرغوب بودن موادتان اطمینان حاصل کنید تا طعم و کیفیتِ فوقالعاده را تجربه کنید.
مواد لازم:
شیر: نصف لیوان
وانیل: نصف قاشق مرباخوری
روغن: ۱ لیوان
شکر: ۱ لیوان
بیکینگ پودر: ۲ قاشق مرباخوری
تخممرغ: ۴ عدد
مربا: ۴ قاشق غذاخوری
آرد سفید: ۲٫۵ پیمانه
طرز پخت:
فر را از یک ربع قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. روغن و شکر را به مدت ۱۰ دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ شود.
زرده سه عدد از تخم مرغها را به کرم اضافه کنید و مجدداً مواد را به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید. سپس سفیدهها را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.
بعد، کرم آماده شده را به شیر و بیکینگ پودر و وانیل اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کرم سفید و یکدستی حاصل شود. پس از آن آرد را به مخلوط اضافه کنید و آرام هم بزنید.
دو سوم خمیر را در قالبی که از قبل چرب کردهاید بریزید.
سپس مربا را که قبلاً آب آن گرفته شده روی خمیر بمالید به طوری که قطر آن حدود نیم سانتیمتر شود.
بقیه خمیر را روی یک تخته باز کرده و روی مرباها بگذارید.
سپس زرده تخم مرغ چهارم را خوب بزنید و با برس روی کیک بمالید. قالب را به مدت بیست دقیقه درون فر قرار دهید تا خوب پخته شود.
با میوه، شکلات و مربا میتوانید روی کیک را تزئین و نوش جان کنید...
کدخبر: 5408