خورش گوجه سبز مخصوص طرفداران غذای ترش
پایگاه خبری امیدبانوان: خورش گوجه سبز یکی از انواع خورشهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است و به دلیل اینکه گوجه سبز فقط در فصل بهار و تابستان موجود است به عنوان یک خورش فصلی شناخته می شود. اگر طرفدار غذاهای ترش هستید حتماً این خورش را امتحان کنید.

بوی نان، بوی تنور- امیدبانوان؛ خورش گوجه سبز با طعم منحصر به فردِ گوجه، نیاز به چاشنی ندارد و گوجه سبز مزۀ بسیار خوبی به این خورش میدهد. اگر تا به حال از طعم این خورش لذت نبردهاید، با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این خورش آشنا شوید و برای یکبار هم که شده، آن را میهمان سفرههایتان کنید.
مواد لازم:
گوجه سبز: 500 گرم
گوشت: 300 گرم
نعناع سرخ شده: 1 پیمانه
جعفری سرخ شده: 1 پیمانه
نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
پیاز داغ: 3 قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
طرز تهیه:
گوشت را خرد کنید و با فلفل و زردچوبه بپزید . بعد از اینکه گوشت پخت به آن گوجه سبز، نمک، نعناع و جعفری اضافه کنید تا خورش جا بیفتد.
در پایان پخت، زعفران و پیاز داغ را به آن اضافه کنید و بعد از چند جوش ریز از روی حرارت بردارید و در کنار برنج سفید سرو کنید.
نکات تکمیلی:
گوجه سبز خواص بسیار زیادی دارد که با تهیه خورش گوجه سبز میتوانید از این خاص بهره مند شوید. از مهمترین خواص گوجه سبز میتوان به پیشگیری از سرطان، تعادل چربی خون، تعادل اسید معده و جلوگیری از پیری سلولی اشاره کرد.
خورش گوجه سبز به صورت متداول با گوشت خورشتی که شامل گوشت گوساله و گوسفندی است طبخ می شود ، اما در صورتی که دوست ندارید از گوشت قرمز استفاده کنید میتوانید آنرا با گوشتهای سفید مانند گوشت مرغ و بوقلمون تهیه کنید.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است میتوانید برای ۴ نفر خورش آلو سبز تهیه کنید. در صورتی که میخواهید مقدار کمتر یا بیشتری خورش تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.
نوش جان...
کدخبر: 5466