چهارشنبه، 03 آذر 1400 - 12:13

ترویج فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی در اشتهارد گسترش می‌یابد

به منظور فراهم‌سازی بستر مناسب ترویج فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی و توانمندسازی مهارتی جامعه محلی ‌تفاهم‌نامه همکاری آموزشی بین اداره منابع طبیعی و آبخیزداری و مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان اشتهارد منعقد شد.

اشتهارد- امیدبانوان؛ با هدف حفاظت، احیاء و دستیابی به توسعه پایدار با استفاده از توان بالقوه ساکنین حوزه آبخیز شهرستان اشتهارد و همچنین فراهم‌سازی بستر مناسب ترویج فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی و توانمند سازی مهارتی جامعه محلی‌، تفاهم‌نامه همکاری آموزشی به امضای «حسین نعمائی» رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری و «عبدالحسین پازکی» رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان اشتهارد رسید.

در این تفاهم‌نامه دو طرف متعهد به برگزاری کلاس‌ها و دوره‌های آموزشی مشترک و مورد نیاز جوامع محلی برای روستائیان شدند.

در این تفاهم‌نامه همچنین دو اداره متعهد به استفاده از ظرفیت‌های مشترک در قالب اجرای دوره‌های آموزشی از طریق مربیان مشارکتی، حسب نیازهای آموزشی مخاطبین ، شناسایی و معرفی جامعه هدف و روستایی، برگزاری کلاس‌های آموزشی برای دهیاران و شورای اسلامی روستاها و سایر اقشار جامعه محلی در قالب قرارداد و تفاهم‌نامه همکاری آموزشی به صورت مشترک و همچنین با استفاده از تمامی ظرفیت‌ها و امکانات کارگاهی و... در راستای پیشبرد اهداف پروژه توانمندسازی جوامع محلی و روستایی برای معرفی ابعاد مختلف طبیعت و توجه به منابع موجود در آن به عنوان بستر فعالیت اقتصادی و اجتماعی شدند.

انتهای پیام/ 

کدخبر: 7089


السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise