برگزاری نشست فصلی رابطان ادبی کانون البرز
مربیان رابط ادبی کانون البرز در یک نشست تخصصی با حضور معاون فرهنگی، اجرایی به بررسی وظایف رابطان ادبی پرداختند.
البرز – امید بانوان؛ «مهتاب میرزاپور» مسئول انجمن ادبی کانون استان و مسئول برگزاری نشست، ضمن اعلام این خبر افزود: «مهری فلاح» معاون فرهنگی، اجرایی کانون البرز مجموعۀ فعالیتهای استان در بخش ادبی را طی دو سال اخیر به صورت خلاصه بررسی کرد.
وی در بخش دیگری از سخنانش به نقش مهمی که مربیان به خصوص مربیان فرهنگی در کشف استعداد و پروراندن زمینهی تخصصی اعضا ایفا میکنند اشاره کرده و از «فرانک فروزانفر» کارشناس آموزش و پژوهش استان به جهت همکاری در انجام مکاتبات و ارتباطات ستادی بخش ادبی و از «مهتاب میرزاپور» مربی فرهنگی مرکز شماره ۳ کانون کرج که به جهت پذیرش مسئولیت انجام فعالیتهای واحد ادبی کانون البرز قدر دانی کرد.
میرزاپور ضمن قدردانی و تشکر از حضور مربیان جدید و پذیرفتن همکاری با واحد ادبی افزود: در این نشست در خصوص شرایط شیوع کرونا و تاثیر آن بر فعالیتهای مراکز صحبت شد.
مسئول انجمن ادبی کانون استان ضمن تشکر از همکاریهای خوب مسئولان و رابطان مراکز دربارۀ برنامهریزی فعالیتهای فرایند محور ماهانه و فصلی در آینده توضیح داد و در مورد همکاری و هماهنگی این مربیان رابط با همکاران و مسئولان فرهنگی در برنامهریزی مرکز نکات و پیشنهادات مختلفی را برای شروع فعالیت ادبی در این دوره مطرح کرد.
در این نشست که روز شنبه ۶ آذر ۱۴۰۰ برگزار شد، از تلاشهای افسانه خشامن، دنیا یار محمدی و سمیرا اکبریه به عنوان رابطان ادبی قدیم مراکز قدردانی شد.
در ادامه سعیده تدریس تبریزی، خدیجه میرزایی، سپیده داداش زاده و سپیده اخلاقی هم به عنوان رابطان ادبی مراکز حاضر در نشست در مورد فعالیتهای انجام شده در طی دو سال اخیر که بیشتر به صورت مجازی بود صحبت کردند و در مورد شرایط جدید جذب عضو، اعضای جدید کانون نظرات خود را اعلام کردند که توجه به دانشآموزان و تعامل ویژه با مدارس از جمله این پیشنهادات بود.
انتهای پیام/
کدخبر: 7180