سرپرست جدید مرکز آموزش فنی و حرفهای ساوجبلاغ معرفی شد
«اسماعیل غفاری» به عنوان سرپرست جدید مرکز آموزش فنی و حرفهای شهرستان ساوجبلاغ منصوب شد.
ساوجبلاع – امید بانوان؛ طی ابلاغی از سوی «بهزاد غفاری» مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان البرز، «اسماعیل غفاری» به عنوان سرپرست جدید مرکز آموزش فنی و حرفهای شهرستان ساوجبلاغ منصوب شد.
در بخشی از این ابلاغ آمده است:
به موجب این ابلاغ با حفظ پست سازمانی به عنوان سرپرست مرکز آموزش فنی وحرفه ای ساوجبلاغ منصوب میشوید تا از طریق تعامل، همدلی و بهرهمندی از توانمندیهای مربیان و همکاران گرامی و ارتباط موثر با مسئولین محترم شهرستان، معاونین، روسای ادارات و سایر مراکز آموزشی و کلیه مخاطبین و برنامهریزی لازم جهت کیفیت بخشی خدمات، تقویت نظم و انضباط، استفاده بهینه از منابع، توسعه تعاملات و خلاقیت و نوآوری و همچنین اجرای دقیق و به هنگام سند سالیانه آموزشی اجرایی مرکز، جایگاه آموزشی و اجتماعی مرکز را در کوتاه مدت در سطوح مختلف ارتقاء دهید.
شایان ذکر است از زحمات «سوره محمدی امین» رئیس پیشین مرکز آموزش فنی و حرفهای شهرستان ساوجبلاغ با اهدای لوح تقدیر، تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام/
کدخبر: 7341