یکشنبه، 10 بهمن 1400 - 16:00

نکات مهم درباره شکلات داغ خانگی

دانشمندان دانشگاه هاروارد معتقدند نوشیدن روزانه شکلات گرم مانع از افت کارایی مغزی می‌شود و سلامت آن را حفظ می‌کند. همچنین این نوشیدنیِ محبوب، از افسردگی پیشگیری و به کاهش وزن کمک می‌کند.

بوی نان، بوی تنور- امیدبانوان؛ زندگی سلام نوشت: نوع کلاسیک نوشیدنی شکلات داغ بدون خامه است، اما بنا به علاقه افراد، خامه را می‌توان افزود. هرچه رنگ پودر کاکائو تیره‌تر و بوی آن خوشایندتر باشد، طعم واقعی‌تری خواهد داشت.

 

به نکاتی که در ادامه درباره شکلات داغ خانگی اشاره می‌شود، دقت کنید:

1- هرچه رنگ پودر کاکائو تیره‌تر و بوی آن خوشایندتر باشد، طعم واقعی‌تری خواهد داشت.

2- کسانی که دوست دارند شکلات داغ غلیظ بنوشند، باید از شیر پر چربی و پودر کاکائوی بیشتری در تهیه آن استفاده کنند.
3- نوع کلاسیک نوشیدنی شکلات داغ بدون خامه است، اما بنا به علاقه افراد، خامه را می‌توان افزود.

4- اضافه کردن شکلات‌های رنده شده به نوشیدنی شکلات داغ طعم خاصی می‌دهد که می‌توانید طبق ذائقه خود آن را اضافه کنید.
5- اگر فردی لاغر می‌خواهد این نوشیدنی را استفاده کند بهتر است خامه و کمی پودر نارگیل به آن اضافه کند.
6- کسانی که مبتلا به چربی خون هستند، در تهیه این نوشیدنی باید از شیر کم چرب یا بدون چربی استفاده و از افزدون خامه به آن اجتناب کنند.
7- در طرز تهیه شکلات داغ مانند نوشیدنی کاپوچینو باید مقداری کف روی فنجان ایجاد شود.
8- برای این کار باید از شیر پر چرب استفاده کنید و آن را حرارت دهید تا مقدار زیادی کف کند.
9- دانشمندان دانشگاه هاروارد معتقدند نوشیدن روزانه شکلات گرم مانع از افت کارایی مغزی می شود و سلامت آن را حفظ می‌کند. این نوشیدنی از افسردگی پیشگیری و به کاهش وزن کمک می‌کند.

 

کدخبر: 7797


السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise