چهارشنبه، 27 بهمن 1400 - 14:11

رئیس کمیسیون شهرسازی شورای شهر کرج خبر داد؛

افزایش بودجه کمک به بهسازی مدارس دولتی در بودجه ۱۴۰۱

رئیس کمیسیون شهرسازی و حقوقی شورای شهر کرج از افزایش بودجه کمک به تعمیر و بهسازی مدارس دولتی در لایحه بودجه ۱۴۰۱ شهرداری خبر داد.

کرج- امید بانوان؛ «حسین مهاجری» در کمیسیون تلفیق از افزایش اعتبار به‌ردیف پروژه‌های کمک به بهسازی مدارس خبر داد و اظهار کرد: سال گذشته بودجه‌ای بالغ‌بر ۲۵۰ میلیون تومان به هر منطقه تخصیص‌یافته بود که امسال با حمایت اعضای شورای شهر به یک میلیارد تومان افزایش یافت.

وی گفت: سازمان‌های بسیاری متولی فرهنگ هستند و فرهنگ در شهرداری تنها در حوزه شهروندی تعریف‌شده است اما بااین‌وجود بیشتر برنامه‌های فرهنگی توسط شهرداری برگزار می‌شود.

رئیس کمیسیون شهرسازی و حقوقی شورای شهر کرج با تأکید بر همکاری و تعامل با آموزش‌وپرورش بیان کرد: کار فرهنگی و مقوله فرهنگی بسیار وسیع و گسترده است. تمام دستگاه‌های دولتی متولی کار فرهنگی هستند و در رأس آن‌ها آموزش‌وپرورش و شهرداری قرار دارند.

انتهای پیام/

کدخبر: 7958


السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise