شنبه، 18 تیر 1401 - 11:19

دستور دادستان کرج به اوقاف برای برچیدن دیوار باغ فاتح

دادستان عمومی و انقلاب کرج با اشاره به دیوارکشی اداره اوقاف در محدوده باغ فاتح کرج، دستور برچیدن این دیوار و جایگرینی آن با نرده‌های آهنی را صادر کرد.

البرز-امید بانوان؛ ایسنا نوشت؛ «حسن مددی» با اشاره به ورود دادستانی به موضوع دیوارکشی ملک موقوفه در جهانشهر کرج، گفت: در پی دریافت گزارش‌های متعدد در خصوص انجام دیوارکشی در محدوده باغ فاتح کرج و شائبه‌هایی که در بین شهروندان شکل گرفته بود، دادستانی به این موضوع ورود و خواستار توضیح اداره کل اوقاف استان در این خصوص شد.

وی افزود: حسب اظهارات مسئولان مربوطه این دیوارکشی به منظور جلوگیری از تجمع معتادان متجاهر انجام شده بود که با توجه به نوع دیوارکشی و نارضایتی عمومی از این موضوع، دستور برچیدن این دیوار و جایگرینی آن با نرده های آهنی صادر شد.

مددی اضافه کرد: در نتیجه اداره کل اوقاف استان اقدام به تخریب این دیوار کرد تا در روزهای آینده اقدامات لازم را انجام دهد.

انتهای پیام

کدخبر: 9492


۵ گروهی که باید بنزین ۵۰۰۰ تومانی بزنند
السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise