شنبه، 17 تیر 1402 - 10:08

وزیر علوم خبر داد؛

از سال آینده کنکور الکترونیکی برگزار می‌شود

وزیر علوم از اجرایی شدن آزمون الکترونیکی در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: این آزمون ابتدا در ابعاد کوچک و بعد گسترده‌تر اجرایی می‌شود.

 علم و فناوری. امیدبانوان؛ ایسنا نوشت؛ دکتر محمدعلی زلفی گل گفت: ما یک طرح کلان ملی در شورای عالی عتف با حضور شخص رئیس جمهور برای برگزاری آزمون الکترونیکی مطرح کردیم که خوشبختانه مصوب شد اما اجرای این طرح مستلزم این است که شرکت دانش بنیان مربوطه اقدامات لازم را انجام دهد.

 وزیر علوم در خصوص فرایند اجرای طرح آزمون الکترونیکی خاطر نشان کرد: مقرر شده الکترونیکی کردن آزمون‌ها ابتدا برای آزمون‌های کوچک‌تر انجام شود و پس از اجرای موفق آن به آزمون سراسری برسیم.

 وی افزود: با اجرای طرح کلان ملی برگزاری آزمون الکترونیکی، هم سرعت و هم امنیت آزمون افزایش می یابد ضمن اینکه هزینه‌ها هم کم می‌شوند.

 وزیر علوم افزود: برنامه سازمان سنجش این است که در سال ۱۴۰۳ آزمون الکترونیکی برای یک آزمون کوچک برگزار شود، برای این منظور از ظرفیت هوش مصنوعی هم در برگزاری آزمون الکترونیکی استفاده می شود.


 

 

کدخبر: 14272


السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise