یکشنبه، 28 دی 1404 - 13:08

طی تفاهم‌نامه‌ای

ارتقای سطح ایمنی مدارس با استفاده از فناوری‌های نوین کلید خورد

ارتقای سطح ایمنی مدارس با استفاده از فناوری‌های نوین در مدرسه‌سازی، طی امضای تفاهم‌نامه همکاری میان سازمان نوسازی مدارس و مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی فراهم شد.

اقتصاد. امید بانوان؛ تفاهم‌نامه همکاری میان مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با هدف توسعه، تحکیم و تسهیل همکاری‌ها و مشارکت در زمینه‌های علمی، آموزشی، تحقیقاتی، پژوهشی و فرهنگی دوجانبه و استفاده بهینه و متقابل از ظرفیت‌ها و منابع اطلاعاتی، فرصت‌های پژوهشی، مطالعاتی، تخصصی، اجرایی و فرهنگی طرفین است.

 این تفاهم‌نامه که با امضای «غزال راهب» رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و «حمیدرضا خان‌محمدی» معاون عمرانی وزیر و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور به امضا رسید، بر استمرار تعامل سازمان‌یافته بین مرکز و سازمان به‌منظور برطرف ساختن نیازها، پیشبرد برنامه‌ها و فعالیت‌های مکمل و مشترک و آینده‌سازی علمی، تحقیقاتی، فناورانه و تدقیق نحوه تعامل فی‌مابین و دستیابی به چارچوب تفاهم و اقدام مشترک تأکید دارد.

 شناسایی مدارس ناایمن و مقاوم‌سازی و توسعه ایمنی در مدارس، توسعه مدارس سبز و پایدار، توسعه فناوری BIM در طرح اجرا و نگهداری مدارس، توسعه صنعتی‌سازی در ساخت مدارس، ارائه الگوهای بومی و ساخت مدارس در مناطق مختلف کشور و ضوابط مرتبط بر آن، ارائه الگوهای مدارس اسکان موقت، کنترل کیفی مصالح و ارائه پیشنهادها، اعلام نیازها و اولویت‌های پژوهشی و آموزشی در زمینه طراحی و اجرا برای حمایت از ظرفیت مرکز و حمایت از فناوری‌های نوین ساخت به صورت اجرای پروژه‌های نمونه از جمله زمینه‌های همکاری این تفاهم‌نامه همکاری مشترک است.

توجه به هویت بومی، شرایط اقلیمی و استفاده از فناوری‌های نوین در مقامسازی مدارس

 «غزال راهب» معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اقدامات مشترک انجام‌شده در حوزه ایمنی مدارس تصریح کرد: در تلاشیم تا در یک فضای کاری مشترک با هم‌افزایی و به‌کارگیری نکات فنی و تخصصی، در شناسایی ساختمان‌های ناایمن و رفع مسائل آنها داشته باشیم.

 رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با تأکید بر اینکه مدرسه‌سازی سرمایه اجتماعی خوبی دارد، اظهار کرد: می‌توانیم حمایت‌های خوبی را در این حوزه داشته و در ساخت و توسعه مدارس توجه به هویت بومی، شرایط اقلیمی و استفاده از فناوری‌های نوین به‌عنوان الگو مدنظر داشته باشیم.

تسریع در ایمنسازی مدارس با استفاده از فناوریهای جدید

 معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تعدد مراکز ضابطه‌گذاری و مسائلی که بعضاً در این مورد به وجود می‌آید، خاطرنشان کرد: مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی می‌تواند در این مورد کمک کرده در بحث سیاست‌گذاری تعیین‌کننده باشد ما نیز ریل‌گذاری می‌کنیم و از برنامه‌ریزان همکاری گسترده را انتظار داریم.

 رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور با اشاره به تجارب بسیار خوب سازمان نوسازی مدارس کشور در بحث مقاوم‌سازی مدارس، بر ضرورت به‌کارگیری رویکردهای نوین در حوزه مقاوم‌سازی، صنعتی‌سازی و سبک و ارزان‌سازی پروژه‌های آموزشی باتوجه‌به مقیاس کوچک بسیاری از آنها در مناطق روستایی تأکید کرد.

خان محمدی ادامه داد: دانش فنی ذی قیمتی در اختیار مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی وجود دارد که میتواند راهبردهای جدیدی را به نوسازی مدارس دهد و مسیر مدرسهسازی و ایمن سازی مدارس را تسریع کند.

 خاطرنشان می‌شود پس از امضای تفاهم‌نامه همکاری دوجانبه، از بخش‌های مهندسی سازه، شبکه شتاب‌نگاری و ساختمان الگویی دانش‌بنیان در مرکز بازدید به عمل آمد.

کدخبر: 20842


پایگاه خبری تحلیلی «نجوای آگاهی»
السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise