شنبه، 05 فروردین 1402 - 15:56

استادی در عشق

دون میگوئل روئیز به عنوان یکی از آخرین نوادگان تولتک‌ها، راه و رسم زندگی و عشق به سبک تولتک‌ها را در کتاب «استادی در عشق» توضیح می‌دهد. این کتاب بدون شک یکی از بهترین کتاب‌هایی است که شما در طول زندگی خود خواهید خواند.

کتاب خوب – امید بانوان؛ کتاب استادی در عشق راهنمای عملی در هنر ارتباطات (کتاب خرد)نوشته‌ «دون میگوئل روئیز» برای نخستین بار در سال 1999 منتشر شد. این کتاب در ادامه‌ کتاب چهار میثاق از این نویسنده منتشر شد و ادامه‌ آموزه‌‌های قوم تولتک را به خوانندگان توضیح می‌دهد.

 دون میگوئل روئیز ابتدای کتاب استادی در عشق را با داستانی آغاز می‌کند و با بیان آن داستان به خوانندگان می‌آموزد که همه‌ آن‌ها در زندگی به نوعی استاد هستند زیرا توانایی خلق زندگی و اداره‌ آن را دارند.

‌درباره‌ دون میگوئل روئیز

دون میگوئل روئیز یکی از نوادگان تولتک‌هاست که اصل و نسبش شمن‌زاده، شغلش جراح و عشقش نویسندگی و آموزگاری است. او در 27 آگوست 1952 در مکزیک به دنیا آمد و بیش از 30 سال است که به عنوان استاد معنوی، با کتاب‌ها و آموزه‌هایش زندگی انسان‌های زیادی را تغییر داده است.

 روئیز به دلیل نگاه عمیقش به حقیقت وجودی انسان، کلام تاثیرگذاری دارد؛ کلامی که خواننده را مسحور خود می‌کند. دون میگوئل روئیزِ جراح بعد از تکمیل تحصیلاتش چند سالی به عنوان جراح فعالیت می‌کرد اما تصادفی مرگ‌بار باعث شد که روئیز از جراحی دست بکشد و چند سالی را کنار مادرش بماند تا یادگیری آموزه‌های سنتی و معنوی‌ تولتک‌ها را کامل کند.

تولتک‌ها در واقع دسته‌ای از هنرمندان و دانشمندان بوده‌اند که برای کشف و حفظ معرفت معنوی و آیین‌های باستانی کنار هم جمع شدند و نسبت خاصی با یکدیگر نداشتند.

تولتک‌ها به دو دسته‌ شاگرد و استاد تقسیم می‌شدند و بومیان دیگر محل زیستن آن‌ها را «جایی که انسان به خدا تبدیل می‌شود» می‌نامیدند. با حمله اروپاییان به آمریکای شمالی و مرکزی، استادان تولتک مجبور شدند برای حفظ خرد باستانی خود از آموزش و انتشار دانش بپرهیزند.

 دون میگوئل روئیز، این نیاز را احساس کرد تا برای به آرامش رسیدن بشر، آموزه‌های نیاکانش را در اختیار مردم بگذارد. او بعد از آموزش نزد مادرش، شاگرد یکی از شمن‌های بزرگ صحرای مکزیک شد و در این دوران بود که پدربزرگش نیز از طریق رویا به او نکاتی را می‌آموخت.

 با این‌که از آموزه‌های قوم تولتک‌ اثر مکتوبی باقی نمانده است، اما دون میگوئل روئیز سعی کرده است در کتاب‌هایش با ترکیب آموزه‌های پزشکی‌ و معنوی‌ روشی کارآمد برای رسیدن به رهایی به سبک تولتک‌ها ارائه دهد.

دون میگوئل روئیز تا سال 2018، ده کتاب درباره حقیقت و خرد انسان نوشته است. کتاب‌هایی که تصورات انسان به جهان درون و بیرونش را تغییر می‌دهند. مشهورترین کتاب‌های او چهار میثاق، « استادی در عشق» و « میثاق پنجم» هستند که کتاب میثاق پنجم در ادامه‌ کتاب چهار میثاق نوشته شده است.

ترجمه‌ کتاب استادی در عشق به فارسی

انتشارات لیوسا کتاب استادی در عشق را با ترجمه‌ «فرزام حبیبی اصفهانی» عرضه کرده و در اختیار علاقه‌مندان قرارداده است. دکتر فرزام حبیبی اصفهانی، مترجم پرکار و توانای ایرانی است. دقت بالا و تسلط حبیبی اصفهانی به زبان انگلیسی و فرانسوی باعث شده است که او توانایی ترجمه‌ انواع ژانرهای ادبی را داشته باشد. فرزام حبیبی اصفهانی در کارنامه‌ ادبی خودش بیشتر از بیست عنوان ترجمه دارد.

حبییی اصفهانی، کارنامه‌ ترجمه‌ خود را با ژانر کودک و نوجوان شروع کرده است. مجموعه‌ سه جلدی «روح حیوانی» نوشته‌ی گارت نیکس، مگی استیف‌واتر و براندون مول از آثاری است که اصفهانی در ژانر نوجوان ترجمه‌کرده است.

کتاب «هدف» از برایان تریسی و «شهامت» و راز سایه از دبی فورد؛ کتاب‌هایی از حبیبی اصفهانی هستند که در ژانر روانشناسی ترجمه کرده است. حبیبی اصفهانی به تازگی به سراغ ترجمه آثار پلیسی رفته است؛ کتاب‌های «زیر دم اژدها» و «جز مرگ» از مورین جنینگز آثار ترجمه شده در ژانر پلیسی او هستند.

فرزام حبیبی اصفهانی، نخستین مترجمی است که به سراغ ترجمه‌ آثار تاریخ‌شناس مشهور و معاصر «پیتر آکروید» رفته است. دو کتاب «دفتر خاطرات فرانکشتاین» و «خانه دکتر دی» آثاری از آکروید هستند که حبیبی اصفهانی ترجمه کرده است.



چرا باید کتاب استادی در عشق را خواند؟

کتاب استادی در عشق کتابی آرامش بخش و جذاب است. این کتاب جز معدود کتاب‌هایی است که با خواندنش زندگی زیباتر جلوه می‌کند و آدمی دوباره به زندگی امیدوار می‌شود.

 کلام دون میگوئل روئیز بسیار زیبا و گیرا است و به همین دلیل است که اکنون بیشتر از ده سال است که کتاب‌های او در فهرست کتاب‌های پرفروش قرار دارند. این کتاب می‌تواند هدیه‌ی مناسبی دوستان و اطرافیان باشد.

کتاب استادی در عشق حجم اندکی دارد و برای افرادی که وقت کافی برای خواندن کتاب‌های طولانی را ندارند و قصد دارند کتابی مختصر با موضوع راه و رسم زندگی را بخوانند مفید خواهد بود.

‌در بخشی از کتاب استادی در عشق می‌خوانیم

هر انسانی رویایی شخصی از زندگی دارد و آن رویا کاملا با رویای فردی دیگر متفاوت است. ما بر اساس تمام آن اعتقاداتی که داریم رویا می‌بینیم و بر اساس روش قضاوت و طبق روشی که قربانی می‌شویم، آن را تغییر می‌دهیم. به همین دلیل است که هرگز رویای هیچ دو نفری یکسان نیست. در یک رابطه، می‌توانیم وانمود کنیم که يکسانيم، یک جور فکر می‌کنیم، احساساتمان به یک گونه‌اند و رویایمان هم شکل است. اما چنین اتفاقی هرگز نمی‌افتد. دو رویابین، دوجور رویابینی متفاوت دارند. هر رویا بینی به روش خود رویا می‌بیند و به همین دلیل هم لازم است که تفاوت‌های موجود میان دو رویابین را بپذيريم. ما باید به رویاهای یکدیگر احترام بگذاریم.

می‌توانیم در یک زمان هراران رابطه داشته باشیم، اما هر رابطه‌ای بین دو نفر است، نه بیشتر. من با هریک از دوستانم یک رابطه دارم و رابطه، فقط بین دو نفر است. من با هر یک از فرزندانم رابطه دارم و هر رابطه کاملا با روابط دیگر فرق دارد. دو نفر براساس روشی که رویا می‌بینند، مسیر آن رویا را که نام آن را رابطه می‌گذاریم، خلق می‌کنند. هر رابطه‌ای که با مادر، پدر، برادر، خواهر و دوستان خود داریم، رابطه‌ای منحصر به فرد است زیرا ما رویایی کوچک را با یکدیگر تصور می‌کنیم. هر رابطه به موجودی زنده تبدیل می‌شود که رویابین آن را می‌سازد.

 

کدخبر: 13139


آغاز ثبت نام در پویش ملی «گفت‌وگویاری»
السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise