جمعه، 30 خرداد 1404 - 14:16

اقدامات نظام سلامت کشور در حملات رژیم صهیونیستی تشریح شد

نایب رئیس اول کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی حملات رژیم صهیونیستی به مراکز درمانی و غیر نظامیان را مصداق بارز جنایت جنگی دانست. «فاطمه محمد بیگی» با اعلام اینکه در این شرایط جنگی، نظام سلامت کشور به سرعت در وضعیت آماده‌باش قرار گرفته است، اقدامات انجام شده در این زمینه را تشریح کرد. وی تأکید کرد که در صورت طولانی‌شدن جنگ، تمهیدات لازم برای پشتیبانی دارویی و تجهیزات درمانی کشور در حال اجراست.

سیاست. امید بانوان؛ فاطمه محمد بیگی نایب رئیس اول کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی گفت: حملات وحشیانه و جنایت‌بار رژیم صهیونیستی به مراکز درمانی، زنان، کودکان و غیرنظامیان ایرانی، و همچنین هدف قرار دادن سازمان صدا و سیما مصداق بارز جنایت جنگی محسوب می‌شود.

محمدبیگی بیان کرد: در این شرایط جنگی، نظام سلامت کشور به سرعت در وضعیت آماده‌باش قرار گرفته است.

به گفته نایب رئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی، طی روزهای اخیر جلسات متعددی با مسئولان وزارت بهداشت، سازمان بسیج جامعه پزشکی و سایر نهادهای مرتبط برگزار شده است. از نخستین ساعات پس از حمله، قرارگاه مرکزی سلامت به مسئولیت وزیر بهداشت در وزارتخانه تشکیل شد و تقسیم‌کار ملی میان نهادهای بهداشتی و امدادی صورت گرفت. جمعیت هلال‌احمر نیز با راه‌اندازی ستاد مرکزی استراتژیک و رصد ۲۴ ساعته تمامی استان‌ها، عملیات امداد و نجات را آغاز کرده است.

نایب رئیس اول کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی گفت: تاکنون چهار نفر از اعضای هلال‌احمر در جریان امدادرسانی و در اثر حملات ناجوانمردانه دشمن، به شهادت رسیده‌اند؛ همچنین یکی از پزشکان متخصص کشور نیز در این روزها به شهادت رسیده که نشان‌دهنده حضور فعال و ایثارگرانه جامعه پزشکی در میدان مقابله با بحران است.

تأمین اقلام دارویی، تجهیزات پزشکی و راه‌اندازی بیمارستان‌های سیار

محمدبیگی بیان کرد: زیرساخت‌های حوزه سلامت با بهره‌گیری از تجربیات بحران‌های گذشته مانند زلزله‌ها و همه‌گیری کرونا، به‌خوبی تقویت شده و در حال حاضر هیچ خللی در روند امدادرسانی، درمان مجروحان و مدیریت جانبازان گزارش نشده است. اعضای کمیسیون بهداشت نیز به‌صورت میدانی در تهران و سایر استان‌ها مشغول نظارت و بررسی وضعیت هستند. تأمین اقلام دارویی، تجهیزات پزشکی و راه‌اندازی بیمارستان‌های سیار از جمله اقدامات در حال انجام است.

نایب رئیس اول کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی افزود: همچنین دوره‌های آموزشی ویژه برای پزشکان جهت رسیدگی به مجروحان جنگی و اجرای مراحل احیا نیز در حال برگزاری است تا آمادگی حرفه‌ای کادر درمان افزایش یابد.

وی بیان کرد: پزشکان ایرانی داخل و خارج از کشور طی روزهای اخیر با ارسال پیام‌هایی، آمادگی خود را برای مشارکت در مأموریت‌های امدادی و درمانی اعلام کرده‌اند و یادآوری نامه ۸۰۰۰ پزشک ایرانی که در جریان عملیات طوفان‌الاقصی در سال گذشته برای خدمت به محور مقاومت اعلام آمادگی کرده بودند، گواهی بر تعهد بی‌وقفه جامعه پزشکی است.

محمدبیگی در پایان با تأکید بر وظیفه دولت و مجلس برای تقویت زیرساخت‌های سلامت در شرایط اضطراری، خاطر نشان کرد: در صورت طولانی‌شدن جنگ، تمهیدات لازم برای پشتیبانی دارویی و تجهیزات درمانی کشور در حال اجراست و همه‌چیز برای تداوم خدمات‌رسانی آماده است.

کدخبر: 20471


السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise