نوید حمایت دولت از شکوفایی مشاغل خانگی و کسبوکارهای خانوادگی؛
بهروزآذر: مشاغل خانگی ریشه در عشق دارند
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده در مراسم روز ملی مشاغل خانگی با تاکید بر اهمیت «سرمایه اجتماعی عاطفی» در خانوادهها گفت: دولت در کنار زنان کارآفرین ایستاده تا مشاغل خانگی را به تولید پایدار تبدیل کند.

شهر بانو. امید بانوان؛ «زهرا بهروزآذر» معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده، در مراسم روز ملی مشاغل خانگی که با شعار «از خانه برای ایران» در برج میلاد برگزار شد، گفت: دولت برای رشد و شکوفایی مشاغل خانگی و کسبوکارهای خانوادگی، در کنار زنان کارآفرین است.
بهروزآذر با اشاره به اینکه بسیاری از زنان کار خود را با عشق از خانه آغاز کردهاند، اظهار داشت: همین علاقه باعث افزایش کیفیت کارها شده است. سرمایه عاطفی که در خانواده شکل میگیرد، همان عشق، وفاداری و مهر متقابل است که بهعنوان یک سرمایه اجتماعی عاطفی، زیربنای موفقیت کسبوکارهای خانوادگی به شمار میرود.
وی با بیان اینکه امسال سال «سرمایهگذاری برای تولید» است، افزود: معمولاً وقتی صحبت از سرمایه میشود، ذهنها به سمت منابع مالی میرود، در حالی که برای موفقیت در تولید، نیاز به سرمایههای فرهنگی، اجتماعی و بهویژه عاطفی داریم.
معاون رئیسجمهور با استناد به آمارهای جهانی گفت: امروز بیش از ۷۰ درصد کسبوکارهای جهان که در تولید ناخالص داخلی نقش دارند، خانوادگی هستند. این کسبوکارها بهدلیل وجود سرمایه اجتماعی و عاطفی، بسیار پایدار و اخلاقمدارند و بر خوشنامی و کیفیت زندگی اعضای خانواده تمرکز دارند.
او با اشاره به نمونههای موفق ایرانی همچون استاد چاقوساز با بیش از ۲۰۰ سال سابقه، تصریح کرد: ایران سابقهای درخشان در حوزه کسبوکارهای خانوادگی دارد و زنان امروز نیز میتوانند با اتکا به همین ظرفیتها، در مسیر تولید مؤثر قدم بردارند.
در پایان این مراسم که با همکاری
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و
شهرداری تهران برگزار شد، از برگزیدگان مشاغل خانگی سال اخیر تقدیر بهعمل آمد.
همچنین مسئولانی چون «احمد میدری» وزیر تعاون، «مالک حسینی» معاون اشتغال و جمعی
از زنان کارآفرین به بیان دیدگاهها و تجارب خود پرداختند.
«امید بانوان» بر این باور است که در دل
شلوغیهای شهری و میان پیچوخم دغدغههای اقتصادی، زنانی هستند که خانههای خود
را به کارگاههای کوچک تولیدی تبدیل کردهاند. آنها نه تنها مادر، همسر یا دختر یک
خانوادهاند، بلکه کارآفرینانیاند که چرخ اقتصاد خانواده را با دستان خود میچرخانند.
نخستین رویداد ملی مشاغل خانگی، فرصتی بود برای شنیدن صدای این زنان، دیدن توانمندیهایشان
و شناختن راههایی که میتواند آینده آنها را روشنتر کند.
کدخبر: 20014