آقای وزیر؛ یک روز هم برای کودکان سرزمینم نباید تلف شود!
درحالی روزهای اخیر اخباری مبنی بر ترک تحصیل 3میلیون دانشآموز به دلیل شیوع کرونا در برخی خبرگزاریها بارگذاری شد که وزیر آموزش و پرورش میگوید: منحصراً در سال تحصیلی گذشته تعداد ۴۰هزار نفر از دانش آموزان پایه اول که باید ثبت نام میکردند ثبت نام نکردند که طبیعی است یعنی دیر هم نمیشود و میتوانند سال بعد به مدرسه بروند!
زیر ذرهبین- امیدبانوان؛ روند آموزشی و ترک تحصیل دانشآموزان اگرچه این روزها به دغدغۀ اصلی برای خانوادهها بدل شده است که مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، با درج اطلاعیهای اعلام کرد: مطالب منتشر شده در برخی از خبرگزاریها مبنی بر ترک تحصیل ۳ میلیون دانشآموز به دلیل شیوع کرونا و مجازی شدن آموزش صحت نداشته و به هیچ عنوان مورد تائید وزارت آموزش و پرورش نیست.
در راین راستا، محسن حاجی میرزایی- وزیر آموزش و پرورش نیز با بیان اینکه به جد و با قاطعیت خبر ترک تحصیل سه میلیون دانش آموز در سال جاری را تکذیب میکنم گفت: منحصراً در سال تحصیلی گذشته تعداد ۴۰هزار نفر از دانش آموزان پایه اول که باید ثبت نام میکردند ثبت نام نکردند که طبیعی است یعنی دیر هم نمیشود و میتوانند سال بعد به مدرسه بروند؛ برخی خانوادهها نگرانی زیادی داشتند و این کار را نکرده بودند.
در این میان، اگرچه اخباری مبنی بر ترک تحصیل دانشآموزان در اعداد و ارقامِ 3میلیون یا 40هزار نفر، در ظاهر امر، نمیتواند هیچکدام منبع موثقی برای تکیه کردن بر روند آموزشی در کشور باشد که نحوۀ اجرای آموزشی در یکسال گذشته تا کنون با توجه به شرایط حاضر و پرس و جو از خانوادۀ دانشآموزان، از افت آموزش و عدم روند صحیحِ آموزشی خبر میدهد که برخی خانوادهها در شرایط فعلی ترجیح میدهند فرزندشان رویۀ علمآموزی را با تأخیر آغاز کند.
و آنچه در این مجرا، جای تعجب و افسوس دارد؛ پرداختِ این مهم از سوی وزیر آموزش و پرورش کشور است که به جای واکاوی و رفع معضلات در آموزش فعلیِ کشور و استفاده از کارشناسان مجرب برای ترویج و راهاندازیِ اصولیِ مدارس در فضای مجازی، با بیان عباراتی چون: «در سال تحصیلی گذشته تعداد ۴۰هزار نفر از دانش آموزان پایه اول که باید ثبت نام میکردند ثبت نام نکردند که طبیعی است یعنی دیر هم نمیشود و میتوانند سال بعد به مدرسه بروند»! رفع تکلیف از امور اصلی در مجرای آموزشیِ کشور میکند.
آموزش، فرهنگ و کودکان تازهوارد در محیط آموزشی در حالی این روزها به فراموشی سپرده شدهاند که با روند فعلی و تفکراتِ «دیرهم نمیشود»! آیندۀ فرهنگیِ کشور از امروز مشخص است...
کدخبر: 5571